Träningsläger till Spanien,

Godmorgon sötisar!

Idag åker jag på träningsläger till Torremolinos, det ligger i södra Spanien. Ska bli jätte skönt att få komma bort ett litet tag. 20 i elva går tåget till Arlanda, men jag vet inte riktigt när planet går. Vi kommer iallafall fram sent på kvällen och den åttonde maj kommer jag hem igen.
Ni får ha det superbra här hemma i Sverige så hörs vi när jag kommer hem!

Snygg långklänning,

Den här snygga långklänningen finns att köpa på kotyr. Vill verkligen ha den men den kostar lite över 2600 kronor och jag tror inte att jag skulle passa så bra i en lång klänning. Snyggt med mönster och lite färg till sommaren. Tyra som bloggar på veckorevyn hade en sån här klänning på sig i helgen på ego-galan och den var jättefin på henne.

Bilder från vr's hemsida,

Hittade dom här bilderna från i lördags på veckorevyns hemsida. Va skum jag såg ut och det hela blir inte bättre av att jag sitter ihopsjunken som en hösäck, haha. Men det var roligt att få håret fixat och så.


090427

Kom hem för ett litet tag sen. Svängde förbi stan på vägen hem och hämtade min gåva på Kicks. Skulle ha fått den i samband med make-up utbildningen men de hade inte kommit då så fick hämta den idag. Den innehöll små produkter från Lancôme. Bla. en mascara, en liten parfym, ett serum och en ansiktskräm.

"The Grandfather"

Kollade på Gossip girl nyss och åt choklad. Tycker synd om Blair nu när inget verkar gå som det ska. Jobbigt när hon har planerat upp sitt liv och det inte blir som hon har tänkt sig. Men en snygg klänning hade hon i allafall.

Favoriter från Monki

Hittade dom här tre sötsakerna på Monki's hemsida. Synd att det inte finns i Gävle. Dom har ju så mycket fint där tycker jag.

Sommarnyheter på cocoo

Cocoo har fått in lite nyheter nu till sommaren. Det här armbandet med ängeln är min favorit. Det är enkelt men ändå snyggt. För 125 kronor blir det ditt. Om ni anger rabattkoden bloggspecial så får ni 15% rabatt på de ni handlar.

Söndag,


Godmorgon sötisar!

Ska cykla till träningen om en timme ungefär så tänkte gå ner och äta frukost nu. Efter träningen måste jag plugga naturkunskap eftersom jag har prov imorrn. Lär kolla igenom min packning så att allt är tvättat som jag behöver också.
Beställde ett par skor igår från skopunkten, ett par gladiatorklackar blev det.
Ha en bra dag!

Min dag,

Kom hem från Stockholm för ett litet tag sen. Hade det riktigt trevligt med Emelie, vi sprang runt på stan och var på veckorevyns ego-gala. Det var riktigt roligt där, fick håret och naglarna fixade. Fanns mat, smoothies och godis som man fick ta. En lyckad dag!




Fick även en goodiebag där som innehöll bla.
senaste nummret av veckorevyn, en borste, kondomer, läppsyl & dagkräm från vera, te, strumpbyxor, naturgodis, engångs tandblekning, shampoo & inpackning från schwarzkopf.

Stockholm med Emelie,

Godmorgon sötisar!

Känns som om det bara är jag som är uppe så här tidigt en lördag. Ska till Stockholm med Emelie och tåget går 20 i nio. Tar tio i sju tåget hem och kommer hem runt 20 över 8. Ha en bra dag så hörs vi!

Balmain♥

Gillar alla kollektioner från Balmain. Det är sällan jag ser något snyggt på catwalken men på Balmain's visningar finns det jämt så många snygga saker. Klänningarna, skorna och jeansen är mina absoluta favoriter.

092404

Kom nyss hem från skolan. Ska äta lite fil och jordgubbar nu. Om cirka 40 minuter ska jag möta Emelie på konsum så ska vi cykla till träningen. Efter träningen blir det tjejmys hos Petra. Ska laga tacos, mysa och tagga till Torre.
Dagens:
Jeansjacka och linne från gina, klocka från Paris Hilton, diademet är mammas och sjalen kommer från åhlens.

Fredag,

Godmorgon sötisar!

Det är äntligen fredag och helg, ska bli skönt med helg! Men det tråkiga är att min älskling åker till Italien idag, det kommer bli tomt utan honom. Eftersom jag åker till Spanien på tisdag så kommer vi inte träffas på två veckor, det känns som en väldigt lång tid.
Idag börjar jag skolan halv 12, har då matteprov sen har jag rörlig bild. Ska sluta halv fyra, men man vet aldrig med det.
Ha en bra dag!


Me like,

Nu så här till sommaren vill jag ha en massa nya kjolar. Dom ska vara färgglada och gärna med en massa blommor på. Dom kan få vara i alla former men inte någon sån där jätte lång. För det skulle inte jag passa i, haha.

Tunika från Kate Moss kollektion

Den här super söta tunikan finns i Kate Moss kollektion på topshop. Den vill jag ha i sommar till ett par gladiatorsandaler och brunbrända ben. Men priset ligger på över tusen lappen och de tillåter inte min ekonomi nu.

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg

Godmorgon sötisar!

Veckan har gått rätt fort så snart är det helg. Börjar skolan halv nio med en föreläsning och så slutar jag 20 i två. Tänkte svänga förbi stan en snabbis då och hämta en grej på Kicks sen ska jag hem. Ska städa hela huset och sen plugga matte eftersom jag har matte prov imorrn.
Vi hörs senare!

Stressig dag,

Har precis ätit och kan äntligen slappna av för dagen. Har haft fullt upp med skola, filminspelning och träning. Så ska faktist bli skönt att plugga lite nu. Snart kommer älsklingen hit och myser.
Dagens höjdpunkt har varit att ett paket med natuvive olive fresh cleansing mousse kom hem till mig idag, vann den i förrgår.

Det här fina armbandet kommer från cocoo. En fin röd färg och det är snyggt till guld.

Onsdag,


Godmorgon sötisar!

Idag kommer jag ha fullt upp hela dagen, känns det som. Först går jag i skolan från 20 i tio till 10 i tre. När vi slutar ska jag, Moa, Mikaela och Elin ta bussen till Elin för att filma. Vi ska göra en skräckfilm och måste börja filma nu eftersom jag åker bort sen.
Runt halv 6 kommer pappa och hämtar mig och skjutsar mig till träningen. Den slutar klockan 8 och först då kan jag ta det lugnt.
Vi hörs senare!

Kom nyss hem från träningen och klev precis ur duschen. Backintervallerna gick bra och det var mindre jobbigt än jag trodde att det skulle vara.
Ska äta våfflor nu och snart kommer älsklingen hit.
Ha en bra kväll!♥

tisdag

Godmorgon sötisar!

Har sovmorron till halv 11 idag, super skönt att få sova lite längre. Slutar 20 över tre då ska jag hem och städa upp lite på mitt rum. Klockan 6 har jag intervaller och efter de kommer älsklingen till mig.

Idag är det bara en vecka kvar tills jag och mina träningskompisar lämnar landet för att åka till solkusten! Kan lova att jag längtar ihjäl mig, haha.

Dom här söta kjolarna kommer från topshop.

promenad med emelie

Har precis varit ute och gått nästan en timme med Emelie. Skönt att få lite friskluft och det är rätt fint väder. Vi smidde lite över våra planer för helgen och det gör att jag längtar extra mycket.
Mamma blev nyss klar med hallonkrämen som hon gjorde till mig, så ska smaka den så fort den har svalnat.

Kollar på vädret i Torremolinos. Det är 21 grader och sol, det stiger lite hela tiden.
-Fortsätt så, då blir det riktigt varmt när vi ska dit!

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss♥

Har precis ätit lite jordgubbsglass, supergott! Så nu tänkte jag ta tag i att städa upp på mitt rum lite och sen ska jag se över min packning. Vad som behöver tvättas och så.

Gillar den här sommaroutfiten väldigt mycket
. Kjolen är hur söt som helst och klackarna är jätte snygga.

Mer blommor

Dom här två blommiga kjolarna fins på chicy's fashion shop. Den till höger är min favorit för den känns mest somrig. Men båda två var söta.

Måndag,

Godmorgon sötisar!

Jag är faktist riktigt pigg nu, gick upp en timme före väckarklockan skulle ringa. Har ni haft en bra helg? Min helg har varit super!

Idag går jag i skolan från kvart i tio till 10 över två. Efter de ska jag nog hem och städa källaren så att jag får lite pengar. Tänkte även kolla över vad jag ska ha med mig till Torremolinos så att allt hinner tvättas. Vi åker ju ändå om 8 dagar!
Ha en bra dag!

"The age of dissonance"

Gossip girl var bra som alltid. Va kul att spela en pjäs och få ha på sig fina klänningar. Pjäsen var rätt tråkig i början men blev bättre när dom improviserade, haha.
Gillar blusen som Blair hade på sig i slutet.

Gossip girl och chokladpudding

Det gick rätt fort att hjälpa mamma att städa på hennes jobb. Vi skulle bara flytta in lite saker till de nya köket sen var vi klara. Så det var lättförjänta pengar, kan jag lova.

Om en halvtimme börjar en av världens bästa serier och jag tänkte göra lite chokladpudding med grädde innan. Det var jätte länge sen jag åt de, så de ska bli gott. Sitter ni också klistrade framför tv:n klockan sju på söndagar för att kolla på gossip girl?

High heels,

Den här klacken är grymt snygg! Den finns på Scorett och kostar 699 kronor. Den skulle vara perfekt att ha till ett tight rött fodral på Kattis fest.

.

Kom nyss hem från Uppsala. Stafettten gick bra, vi kom trea av 15 lag.
Nu ska jag äta sen ska jag följa med mamma till hennes jobb och städa så att jag får lite pengar.

Fick det här när vi kom trea:
Lite aloe vera produkter, ett fiskedrag och en medalj(som inte är med på bilden)


Johan, Emilia, Allard, jag, Linn & Madde

Söndag,

Godmorgon sötisar!

Känns som om det bara är jag som är uppe så här tidigt en söndag. Men det är bara att börja vänja sig inför tävlingssäsongen. Andledningen till att jag är uppe så här tidigt är för att jag ska till Uppsala och springa slottsstafetten.
Vi hörs när jag kommer hem!

Linn & jag på stafett-SM

Det finns ej större smärta än den att minnas en förgången lycka i sorgens dar!

Har varit med älsklingen nu på kvällen och han åkte nyss hem. Vi kollade vi på 10 orsaker att hata dig och sen spelade vi lite biljard. Men nu tänkte jag spela lite kort med mamma.

Det här köpte jag när jag var på köpis:
Tisha och kjol från gina tricot. Men färgen på kjolen gör sig inte riktigt rättvis på bilden tycker jag.

Köpis med Emelie,

Kom nyss hem från köpis, var där med Emelie. Fikade en chokladkaka och satt och pratade. Kom även på den smarta idén att jag kan låta någon sy en klänning till mig som jag kan ha på Kattis fest. Eftersom utbudet inte är så stort.
Köpte en kjol och en tisha från gina tricot bara, dom kan jag visa senare.

Lördag,

Godmorgon sötisar!

Vaknade för nästan en timme sen. Förstår inte hur jag kan vakna så tidigt och ändå vara pigg. Lånar älsklingens data medans han sover. 

Det här snygga armbandet kommer från bracy. Jag gillar starkt att armbandet är lite varierande, alltså att det är lite olika saker på det. För 289 kronor blir det ditt. 


Indjudan

Fick en inbjudan nyss från veckorevyn, kan bli riktigt kul!

Bikinis från h&m,

Dom här två bikinisarna från h&m är jätte söta. Den första är nog min favorit och dom kostar inte alls mycket. Kanske ska ta en titt förbi på stan och kolla om dom finns där.

Äntligen fredag,

Godmorgon sötisar!

Så skönt att det äntligen är fredag och helg! Kan behöva vila upp mig lite innför nästa skolvecka. Idag börjar jag halv nio och slutar halv fyra. Men hoppas vi får sluta tidigare som vi brukar få.
Nu måste jag ner och göra frukost och så, ha en bra dag så hörs vi senare!

Rygg ont,

Skulle ha sprungit intervaller idag men jag har fått jätte ont i ryggen. Kan ha varit från träningen igår, för då körde jag några ryggövningar som jag inte brukar köra.
Istället för att träna har jag gått en promenad och pluggat lite. Nu ska jag äta lite gröt och sen plugga ännu mer.

Gina tricot

Gina tricot har fått in ett par snygga t-shirtar och tröjor på sin sida . Dom här tre är mina favoriter tror jag. Priset på dom är inte alls högt. 149 kronor för den till vänster och 99 kronor för t-shirtarna. Kanske ska ta en sväng förbi och kolla om dom har kommit in i butiken.

Torsdag,


Godmorgon sötisar!

Skönt att det snart är helg. Är redan nu jätte trött och har bara gått en dag i skolan, haha bra Malin! Börjar sklolan halv nio och slutar antingen klockan fyra eller 20 i två. Har inte fått reda på om vi ska ha specialidrott idag eller inte.
Ikväll har vi intervaller och dom kommer vara jobbigare än dom vi hade i tisdags, usch!

Bort med beachnojan!

Sitter och läser veckorevyn som kom igår. Så här lagomt till bikinisäsongen början så har vr skrivit hur man blir av med sin bechnoja. Det är bra att dom skriver om det eftersom många skämms över sina kroppar. Vr:s personlighetscoach säger att vi ska vara stolta över våra kroppar och jag håller helt med henne. Det är bara att inse att alla ser olika ut och jag tycker inte att det är något att noja över hur man ser ut egentligen. Så jag tänker njuta av sommaren i bikini och inte slösa tid på att älta hur jag ser ut. Hur tänker ni göra?

Bjuder på den här ocharmiga bilden på mig. Den är tagen för två och ett halvt år sen tror jag. Dreglar choklad men gjorde ett desperat försök att se någorlunda bra ut på bilden. Haha, fick mig ett gott skratt när jag såg bilden.

Jeansfavoriter,

Gillar verkligen jeansen från Balmain. Här är fyra riktigt snygga, enligt mig. Kul att dom är lite annorlunda så att dom inte bara är helt vanliga. Dom längst ut till höger är min favorit. Snyggt med ljusa jeans nu på våren.

Snyggt armband,

Som många av er säkert redan har märkt så är jag galen i armband. Kolla det här snygga armbandet som kommer från bagsandfashion. Det kostar 169 kronor, vill klicka hem det men jag ska spara pengar.
-Lycka till Malin.

Första skoldagen efter lovet,

Godmorgon sötisar!

Nu är det första skoldagen efter lovet, känns rätt tungt faktist. Fast jag går ju bara i skolan nio dagar sen åker jag till solkusten på träningläger. Så jag kan nog stå ut med ett par dagar i skolan, haha.
Börjar 20 i tio och slutar runt kvart i tre så det är en rätt skön dag.
Har träning senare ikväll, men jag hoppas att det inte blir allt för hårt eftersom jag har ont i benen sen intervallerna igår.
Ha en bra dag!

Bild från förra årets läger på solkusten,

Två timmar med dom desperata hemmafruarna!

Kom nyss hem från intervallerna. Det var ett av dom jobbigaste intervall passen jag någonsin kört, men trodde att det skulle vara jobbigare faktist. Så jag ska belöna mig själv med en skål fil och flingor nu.
Klockan nio sitter jag bänkad framför tv:n för att se en av världens bästa serie och idag är det dubbelavsnitt! Det är såklart dom desperata hemmafruarna jag pratar om. En bra tv-kväll med två avsnitt av desperate.

Vårjacka från Lindex

Den här söta vårjackan finns på Lindex. Kostar 349 kronor nu, och förut kostade den 499. Hade jag inte köpt min jeansjacka så hade jag nog köpt den här. Den finns i beige också.

Studiedag,

Godmorgon sötisar!

Har studiedag idag så börjar inte skolan förns imorrn, skönt! Det är rätt fint väder ute så jag ska sola lite efter jag har ätit frukost. Sen har jag intervaller senare ikväll.
Vi hörs senare!


Ännu mer blommigt,

Den här blommiga kjolen kommer från asos och kostar runt 300 kronor, tror jag. Gulligt med blommor, eller vad säger ni?
Hade faktist tänkt klicka hem den, men den är slut i min storlek för tillfället. Sällan jag har en sån otur.

.

Eftersom Gävle är så litet så gick det snabbt att kolla igenom alla affärer. Hittade ingen kjol som jag ville ha. Så vi avslutade med att fika på coffeehouse, där dom har världens godaste kladdkaka.
Väntar på att Emelie ska komma hit så ska vi grilla kyckling och sitta ute under en massa filtar och mysa.

Bilden är inte från idag,

Stan med Emelie

Har suttit och pluggat i en timme nu och ska snart ner till stan med Emelie. Ska kolla om jag hittar någon somrig kjol.
Vi hörs senare!♥

Elise Ryan♥

Det skulle vara perfekt att ha en klänning från Elise på Kattis 18-års fest. Eftersom temat är färg så vill jag ha det korallfärgade fodralet. Men priset ligger runt tusenlappen på dom och det känns lite dyrt för att jag bara ska använda klänningen en gång.

måndag,

Godmorgon sötisar!

Har ni sovit bra? Det har jag gjort, somnade rätt tidigt igår så nu är jag pigg.
Ska ner och göra en hallonsmoothie snart och sen tänkte jag gå en promenad. Tråkligt att vädret är lite sämre idag så att man inte kan sola. Får hoppas på att den kommer tillbaka i veckan.

Det här snygga armbandet kommer från Marc Jacobs. Coolt med mycket saker på det.



Plugg,

Har ett stort historia prov i veckan som jag inte har börjat plugga till. -Bra jobbat Malin! Så måste börja plugga nu och tänkte göra det resten av kvällen. Vi hörs senare!

Somrigt från Topshop

Det finns många söta och somriga saker på Topshop nu. Min favorit bland dessa är nog den blåa kjolen till höger. Synd att det inte finns i Gävle, vill inte beställa när jag inte riktigt vet vilken storlek jag ska ha.

Sola,

Godmorgon sötisar!

Det är varmt och soligt ute idag också. Vilket betyder att jag tänker lägga mig ute och steka efter jag och älsklingen har ätit frukost.
Ha en bra dag!


You're the closest to heaven That I'll ever be,

Har legat ute och solat hela dagen hos älsklingen. Har varit super skönt väder ute idag. Vi tog en sväng förbi ica maxi också och köpte mat. Kollar på film nu och myser.
Ha en bra kväll!

Mina köp

Kom på att jag har glömt visa vad jag köpte när jag var på stan i onsdags. Det blev en jeansjacka och en tisha från gina tricot. Jeansjackan är dock lite mörkare i verkligheten än på bilden.

lördag,


Godmorgon sötisar!

Ska cykla iväg till träningen med Linn alldeles snart. Har intervaller idag, segt att mina ben är stela från intervallerna i torsdags. Efter de tänkte jag ta en sväng förbi stan och kolla efter kjolar. Önska mig lycka till i letandet! Sen ska jag till älsklingen och fira påsk med honom. Eftersom vädret är så fint idag så tänkte jag ligga och pressa så fort jag kommer till älsklingen.
Ha en bra påsk!

Myskväll!

Snart kommer Linn och Emelie hit. Vi ska laga tacos sen kolla på talang och äta kladdkaka, cookies och cupcakes. Hoppas mina cupcakes smakar bra nu då! En lugn och skön kväll med massa roligt prat. Kanske lite planer inför Torre eller något annat skoj?

Blommig kjol

Hittade den här söta kjolen på gina tricots hemsida. Gillar blommönster nu till sommaren. Vågar inte beställa den än, måste kolla om den finns i butiken först så jag kan prova den, för den såg lite lång ut. Den kostar 199 kronor och det är inte mycket. Blir en runda till stan imorrn för att kolla om den finns.

Cupcakes bakning,

Håller på och bakar cupcakes nu. Jag, Linn och Emelie ska ha myskväll hos mig idag och vi ska ha bakat en varsin sak. Emelie bakar kladdkaka, Linn bakar cookies och jag bakar cupcakes. Första gången jag bakar de så jag hoppas att dom blir bra.

fredag,

Godmorgon sötisar!

Idag är det äntligen bättre väder än det har varit dom senaste dagarna, super skönt! 
Älsklingen ligger och sover så jag väntar på att han ska kliva upp och så ska vi nog ut och gå före frukosten tror jag.

Gillar den här söta kjolen från asos. Den känns lite cirkus aktig men är ändå snygg. Priset är inte alls farligt så jag skulle kunna tänka mig att klicka hem den. Den skulle vara snygg till ett vitt linne i sommar. Eller vad säger ni?


Påskägg

Fick ett påskägg och en lott av mamma och pappa idag. Vann tio kronor på lotten, haha, men det är bättre än att inte vinna något. Har ätit så mycket godis så nu är det sista jag är sugen på, jag som annars är en liten godisråtta. 
Fick euro av farmor som jag ska ha med mig till Torremolinos, perfekt!





Påskmiddag

Kom nyss hem från intervallerna, hämtade upp älsklingen påvägen hem. Eftersom mamma och pappa är borta på lördag så ska vi äta påskmiddag nu.

playsuit från Chloé

En söt liten playsuit, inte världens snyggaste men helt okej tycker jag. Den ser otroligt skönt ut att bara dra på sig i sommar. Den kommer från Chloé och kostar lite över 3000 kronor. Lite väl dyrt eftersom den inte är så speciell. Tycker ni att det är snyggt med en playsuit?

torsdag,

Godmorgon sötisar!

Det är redan torsdag, vilket innebär att lovet snart är slut. Det har gått för fort och jag har knappt hunnit göra något känns det som.
Ska snart cykla hem från älsklingen, för han ska på träning. Skönt att var upppe tidigt, så att man inte sover bort halva dagen. 

Ha en bra dag!

 
 

She's searching for no one, but herself.

Ska äta mat nu och tänkte cykla ner till stan om en timme ungefär. Ska köpa en jeansjacka där. Om den jag har spanat in fortfarande finns kvar, vilket jag hoppas på. Har även spanat in ett jätte sött diadem på indiska som får följa med mig hem om det finns kvar.
Kvart över sju börjar sista gången av make-up utbildningen på Kicks. Idag skulle vi få lägga en riktigt party make. Det ska bli spännande att se resultatet. Den slutar runt halv tio och då kommer älsklingen och möter mig så ska vi cykla hem till honom. Jag vågar inte cykla hela vägen själv på kvällen, haha.
Blir nog inget mer bloggande idag, så ha en bra dag så hörs vi imorrn sötisar!♥

Det här sjukt snygga armbandet kommer från Alexander Mcqueen.
Det skulle jätte gärna få sitta på min arm men min plånbok klarar inte av ett sånt dyrt inköp nu, haha.


Snygg partyoutfit

Den här party outfiten skulle inte vara helt fel. Snyggt med bara ben och höga klackar. Har fastnat för den här söta klänningen och dom snygga klackarna.

Sooner or later it's over,

Städningen av hela huset är klart nu, har dammsugit och skurat både över och under våningen. Källaren hoppar jag över, vill inte möta några spindlar där själv.

Nu väntar en super god toast med ost, skinka och tomater på. -Kan det bli godare?
Ska nog göra en god smoothie också, om jag orkar vill säga.

Notte by Marchesa

Hittade de här jätte söta klänningen på net-a-porter. Men den är för dyr för min tunna plånbok, lite över 8000 kronor måste man betala för den. Den skulle vara jätte söt att ha i sommar, om man hade råd med den. Den kommer från Notte by Marchesa.

onsdag,


Godmorgon sötisar!

Va tråkigt väder det är här i Gävle, mulet och grått inget väder man kan sola i. Hoppas att det blir bättre innan lovet tar slut så man hinner sitta ute och sola.
Tänkte passa på att städa hela huset idag, får med mig pengar till Torre om jag gör det. Ska nog ut på en promenad senare också.
Ha en bra dag!

fruktsallad och promenad med E

Äter en supergod fruktsallad nu. Ska snart möta Emelie för en promenad och sen blir det film hos henne. Det blir ett bra avslut på den här dagen.
Ha en bra kväll sötisar!♥

somrig kjol

Hittade den här somriga kjolen på forever21. Vill ha en blommig kjol eller klänning till sommaren. Den här skulle vara söt att sätta i midjan med ett vitt linne, gladiatorsandaler och bruna ben. På nått sätt känns den för mycket men ändå inte, knepigt. Dom bruna benen fixar jag i Torre, haha!

nicole richie

Gillar Nicoles somrig outfit som hon har på sig. Snyggt med slitna jeansshorts, massa armband och headband. - Me like!

snygga armband

Har precis ätit plättar med grädde oich sylt, med älsklingen, supergott! Har intervaller klockan två, det blir nog en cykeltur dit med Emelie.

Dom här snygga armbandena finns på cocoo och kostar 195 kronor styck. Det rosa skulle vara snyggt nu när man blir lite brun.

.

Har precis kollat på James Bond med älsklingen. Ska sova nu, godnatt sötisar!

måndag

Har varit hos älsklingen idag och på stan. Först låg vi och solade hemma hos honom sen cyklade vi ner till stan. Köpte ett halsband och ett armband från hm bara. Kom nyss hem och ska äta lite nu. Sen kommer älsklingen hit och myser.
Fick hem presnetkortet på gina tricot idag också, som jag vann förut.
Köpte det här armbandet från hm.

bikbok

Super härliga bilder från bikbok's stylebook. Dom får mig att längta ännu mer till sommaren. Gillar den där oranga siden grejen längst till vänster. Den skulle vara snygg på Kattis 18-års fest.

"you've got Yale"

Kollade ni på gossip girl? Det gjorde jag, det var ett bra avsnitt som alltid. Gulligt att Chuck hjälpte Lily och att han vill flytta dit.
Cool klänning eller vad det var Blair hade på sig när hon skulle på operan.


söndag,

Har varit på köpis idag. Åkte dit med mamma, träffade älsklingen där och så åkte han med hem till mig. Åt lite och så sen åkte han hem.  Har legat i sängen sen dess och läst När jag hör din röst. Så himla bra, kan knappt lägaa ifrån mig den. Har haft jätte ont i huvudet och mått illa hela dagen. Det kan ha någonting att göra med smällen jag fick igår. När vi var på alborgen så ramlade jag ner från nå grejer och slog bakhuvudet i väggen, en rätt hård smäll och det kan hända att jag har fått hjärnskakning.
'
Köpte bara det här linnet från gina tricot när jag var på köpis.

Taken

Igår efter vi var på alborgen och hade ätit så kollade vi på Taken. En jätte bra film som man måste se. Den handlade om att en tjej blir kidnappad så fort hon kommer till Paris med sin kompis. Hon blir auktionerad ut och säljs till några araber. Hennes pappa gör allt för att hitta henne och han har bara 96 timmar på sig att hitta henne innan hon säljs som prostituerad och blir omöjlig att hitta.
Det är så hemskt när man ser alla nerknarkade unga flickor som säljs som horor.

min lördag

Kom nyss hem från intervallerna, usch dom var ovanligt jobbiga idag eller så är det jag som har blivit otränad. Ska äta lite mat och så nu sen kvart i två ska vi friidrottare vara på alborgen. För er som inte vet vad alborgen är så kan man säga att det är lite som fångarna på fortet. Man ska klara olika barnor.
Sen ska vi sova över i någon stuga, äta och kolla på gamla filmer från när vi var små och friidrottade. Det kommer bli mysigt!
Det här söta armbandet finns på bracy. Det är fri frakt på alla varor där tills imorrn, så passa på nu.

7 månader ♥

Godmorgon sötisar!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i sju månader. Det har varit dom sju bästa månaderna!
Älskar dig jätte mycket oskar.♥

Mamma kommer och hämtar mig om en kvart. Då ska jag åka till träningen, vi har intervaller idag.
Vi hörs senare sötisar, ha en jätte bra dag!


mysig fredag,

Sitter hos älsklingen nu. Firar att vi har påsklov med att laga tacos, äta godis och kolla på talang. Så mysigt och måste ladda krafterna till imorrn. Ha en bra kväll sötisar!


en söt liten inbjudan,

Den här söta inbjudan kom hem till mig igår. Men jag tror att Kattis skulle ändra datumet eftersom några av oss är på stafett-SM den 23-24 maj.
Kul med ett tema, men färg är inte min starkaste sida, haha. Har nästan bara svarta, vita och gråa kläder i min garerob. Men därför har jag en ännu större andledning till att köpa något nytt som jag kan ha på mig då, bra!

fredag,

Godmorgon sötisar!

Usch vad jag hatar min data nu. Halva mitt special idrotts arbete har försvunnit, bara hälften av de jag sparade finns kvar och vi ska redosvisa de idag på första lektionen. Så jag hinner inte skriva om det och det tog lång tid att skriva. 
Kan dagen börja på ett sämre sätt?
Tur att det här är sista skoldagen innan påsklovet börjar, annars hade jag säkert brytit ihop vid det här laget, haha.

Sitter och spanar in armband nu, för de får mig på bättre humör. Hittade dom här snygga på chicy för 149 kronor.

We´ve got each other and that´s a lot

När jag Linn, Emelie och Amanda var på coop för att köpa godis, dom har sänkt priset till 39.9 kr/kg, så var det jätte mycket folk där. Nästan som om det vore mellandagsrea fast på godiset på coop, haha.
Det har varit jätte skönt väder idag, över 10 grader i skuggan. Men segt att solen inte kom fram förns lite senare på dagen.

fri frakt på bracy

Just nu är det fri frakt på bracy, till den femte april. Så passa på att klicka hem något. Själv skulle jag vilja ha dom här armbandena. Men jag har inga pengar nu för jag köpte en present till min älskling igår.

torsdag,

Godmorgon sötisar!
Den här veckan har gått fort, precis som jag vill. Det är redan torsdag och det innebär att påsklovet börjar snart!
Går i skolan från halv 9 till 20 i två.  Ska hem och städa och plugga sen. Någon gång runt 7 ska jag nor möta Emelie för en promenad till träningen som börjar klockan 8.


make-up utbildning på kicks,

Kom nästan nyss hem från make-up utbildningen på Kicks. Idag gjorde vi en dag make och nästa gång ska vi lägga en riktigt party make.
Men ska plugga en snabbis nu och sen ska jag sova. Godnatt sötisar!
 

Somrig outfit på lauren,

Kolla vilken söt och somrig outfit Lauren Conrad har på sig. Tröjan hon har på sig ser hur skön ut som helst. Ge mig!

läsning av veckorevyn

Har suttit ute i solen och läst senaste nummret av veckorevyn. Superskönt väder ute nu, det är runt 10 plus grader i skuggan och ännu varmare i solen. Men det blåser lite så det blev kallt nu mot slutet.
Elin Klings bästa framgångstips finns med i tidningen, rolig läsning.

tisdag,

Godmorgon sötisar!

Dagen börjar med en föreläsning klockan halv nio. En tjej som har haft ätstörningar ska komma och prata. Känner att det kan bli intressant att lyssna på.
Slutar runt halv två tror jag.
Älsklingen kanske skulle följa med mig hem efter skolan, tror jag i alla fall.
Kvart över sju ska jag på make-up utbildningen på kicks igen, det är andra gången nu.

Tack alla som röstade på mig som veckans blogg hos den här tjejen. Jag blev veckans blogg och kommer få ett presentkort på gina tricot, superkul!

Men måste cykla iväg till skolan nu, ha en super bra dag!

RSS 2.0