Lördag,

Godmorgon sötisar!

Idag ska jag först träna klockan ett, sen ska jag till Emelie och mysa med tjejerna. Vi ska såklart vara utklädda eftersom det är halloween. Dock har jag inte helt bestämt vad jag ska vara än så dët återstår att se. Ska ni klä ut er?

Igår var jag först med Viktoria, vi gick lite på stan och åkte hem till henne sen. Tog typ tio bussen från henne och åkte in till stan där jag träffade älsklingen. Så åkte vi hem till mig, åt godis och kollade film. Det var mys!

Fredag,

Har hjälpt älsklingen att städa bilen nu och snart blir det en god lunch, kyckling.
Ska ner till stan lite senare, måste leta efter en polismössa och försöka hitta något till pappa eftersom det är farsdag snart.
Känns faktist lite sorgligt att det här är sista dagen på mitt sista höstlov, buhu! Kanske ska gå om ett år? Haha nej, men jag kommer sakna alla sköna lov.

Filmkväll- Inside man

Har precis kollat klart på Inside man, den var faktist riktigt bra och spännande. En sevärd film!
 
Nu väntar sängen, godnatt!

Torsdag,

Kom hem från träningen för ett litet tag sen, usch vad mina ben värker. Så tänker parkera mig i soffan och inte röra mig på fläcken. För om jag sitter still så gör det inte så ont, haha.

Blev pannkakstårta tidigare idag med Emelie. Var så otroligt länge sen jag gjorde en sån, och nu förstår jag varför. Man blir ju så himlans mätt så det känns som att man aldrig mer vill äta de, haha.


Sött från forever21,

Tycker att den här klänningen är enkel och super söt. Den skulle gärna få komma och bo hos mig. Finns på forever21 och blir din för ungefär 170 kronor.

Onsdag,

Godmorgon sötisar!
Vaknade nyss, men ska vänta tills älsklingen vaknar innan jag äter frukost.
Har inget planerat idag så får se vad som händer. Kanske blir att jag bara tar det lugnt och njuter av lovet, fast nä då kommer jag bli rastlös. Men nått dyker säkert upp snart som jag kan göra.
Ha en bra dag!

Dom desperata hemmafruarna,

Har precis kollat på dom desperata hemmafruarna, så bra! Den bästa serien som finns, enligt mig. 
Undrar om det verkligen är Dominic som Julie träffade förut och varför, spännande och scary! Jag vill veta, haha.

Mysigt!

Sitter nersjunken i soffan och dricker varm choklad med vispgrädde till, så gott! Läser lite bloggar och kollar runt på datan. 
Ska snart börja pyssla lite med ett nytt smycke, spännande. 

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Gillar den här outfiten, riktigt snygg!
Eller vad säger ni?

Tisdag,

Godmorgon sötisar!

Har sovit jättebra och är riktigt utvilad nu, så skönt! Ska snart ner och göra någon god frukost, nu på lovet hinner man ju lägga ner lite mer tid. De gillar vi!

Dagens planer:
Fika med älsklingen på stan, städa och ta det allmänt lugnt. Kanske blir lite pyssel också, vill göra ett eget headband. Men får se hur det blir med de.

Pyssel,

Var ner till stan tidigare idag och köpte lite små saker som jag har suttit och pysslat lite med nu. Resultatet blev rätt bra, men det finns några små grejer som jag ska ändra på. 
Nyfikna på vad jag gjorde? Det blev ett handsmycke idag och senare ska jag göra armband också. Men en sak i taget, haha.

Me like!

Nu känner jag att jag vill inhandla olika smycken, stora ringar, armband och halsband. Men har såklart inte råd nu så måste vänta tills jag får pengar.
Den här söta roboten är min favorit, fast jag hade velat haft den i silver ist för röd.

Måndag,

Godmorgon sötisar!
Idag är det första dagen på höstlovet, superskönt!

Har precis gjort mannagrynsgröt, så tänkte kura ner mig under en filt i soffan och kolla på tv nu. Ska ner till stan vid 12 tiden med Moa och Elin. Jag ska köpa lite saker till mitt pa och sen ska dom hjälpa mig med det.
Känner på mig att det kommer bli bra!

Myskväll,

Emelie och Linn åkte hem för ett litet tag sedan. Vi åt tacos, pratade och kollade på gossip girl.
Det var mys!

Kollar på vem kan slå filip och fredrik nu men är supertrött så kommer säkert somna snart.


Söndag,

Har precis varit på sats och tränat så nu väntar först en dusch sen ska jag iväg och handla lite tacos grejer. För vid halv sex tiden kommer Linn och Emelie hit så ska vi göra tacos och så.

Förresten ni har inte glömt ställa om era klockor va?  Det var så skönt imorse när man vaknade och insåg att man skulle ställa tillbaka klockan en timme och kunde sova lite längre.

Nytt nagellack,

Målade mina naglar igår och det fick bli svart. Älskar dom! Det är riktigt snyggt med svart nagellack tycker jag, särskilt på hösten.
Men på sommaren är det kanske inte lika snyggt.
Vad tycker ni?

Gårdagen,

Så här glad var jag igår över att vi fått lov och på sista lektionen firade vi lovet med onyttigheter för en hundralapp.

Nu: Kolla om det finns något att äta hemma annars måste jag cykla och köpa något. Hoppas verkligen att det finns nått, för jag orkar inte åka iväg.

Snygg plånbok!

Godmorgon sötisar!

Älskar den här plånboken från Topshop. Det är den lilla toffsen som jag gillar mest, haha.
Den är så snygg! Eller vad säger ni?
För 220 kronor blir den din.


Äntligen höstlov!

Det är fredag och höstlovet väntar, kan det bli bättre? Nej för jag behöver sova ut och göra massa roliga saker.

 Följde med pappa och handlade för ett litet tag sedan och har dammsugit hela huset nu. Känner att jag har blivit lite bortskämd nu och det gillar vi inte! Så därför vill jag göra något tillbaka och idag fick det bli städning och hjälp med att handla.

Nu väntar en lång dusch, vi hörs!

Jag är lycklig!

Jag har biljetter till New Moon!
Min kära pappa hjälpte mig precis att köpa biljetter till twilight+new moon kvällen som är den 19 november. Först visas twilight och sen new moon. 
Ska gå med älsklingen och jag känner på mig att det kommer bli super bra. Längtar redan!

Torsdag,

Wohow snart är det helg och lov, som jag har längtat!
Har en lektion idag, börjar tjugo i elva och slutar vid tolv någon gång. Får se vad som händer sen, orkar inte åka hem och göra ingenting för det är så tråkigt.
Ikväll är det träning och kanske lite övningskörning innan de.

Snygg höstoutfit,

Gillar Blake Livelys höstoutfit. Ser mysigt ut när halsduken sticker upp sådär.

Brukar faktist inte tycka att det är så snyggt när man har skinnjackan stängd, men hon passade i det.


Tisdag,

Godmorgon sötisar!

Börjar skolan tjugo i nio och slutar två. Sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen efetrsom jag inte behöver plugga och inte har någon träning.

Har precis ätit klart min frukost så tänkte krya ner i sängen nu ett litet tag eftersom det är så kallt.
Vi hörs senare!

Mysig halsduk,

Va ner till stan igår en snabbis och köpte ett par jeans och den här halsduken. Den är hur mysig som helst, precis den där halsduken som jag har letat efter. Stor och skön så jag kan vira in mig i den. 

Leighton Meester

Älskar den här outfiten som Leighton Meester har på sig. Riktigt snygg höst outfit, men kanske lite kall att ha på sig på hösten i Sverige.

en ny vecka,

Godmorgon sötisar!
Nu är det bara den här veckan sen är det lov, ska bli så skönt!

Börjar skolan kvart över nio med religions prov eller seminarium, sen slutar jag vid fem tiden. Ska till stan direkt efter med älsklingen och äta en macka, sen åker vi till träningen efter de.
Måste kila ner och äta frukost nu, ha en bra dag!

Gossip girl- reversals of fortune

Har precis kollat på gossip girl, efterlängtat! Äntligen har det börjat igen, perfekt att det är på söndag kvällarna eftersom dom annars är så trista.
Dagens avsnitt var spännande, eller vad säger ni?

Top model

Sitter med en kopp te och kollar på top model kanada. Meghan är så söt, hoppas hon vinner.
Dom är i New York i dagens avsnitt, jag blir så avis, vill också åka dit.

Fredag,

Godmorgon sötisar!

Vaknade av att mina ben gör ont, lyckades på något sätt sträcka ena benet igår när jag var påväg hem från träningen. Så det gör väldigt ont nu när jag går eller ska röra benet, får hoppas på att dte går över lite snabbt nu så jag kna gå normalt i skolan.

Idag är det en väldigt kort dag i skolan, har bara en lektion så jag slutar kvart i tio. Men ska nog stanna kvar och fixa lite grejer, sen fr vi se vad som händer resten av dagen.
Ha en bra dag!

Mer sötsaker från Kappahl.

Har hittat mer saker som jag gillar från Kappahls nya vintage kollektion. Allting ser på något sett romantiskt ut tycker jag.
Dom säger att inspirations källan till kollektionen är gamla filmer, det gillar vi.

Torsdag,

Godmorgon sötisar!
Försöker plugga lite svenska nu eftersom vi har svenska prov idag, men jag känner att ingenting fastnar. Men får hoppas på att jag kan någonting i alla fall.
Börjar skolan tjugo i elva och slutar vid två tiden. Sen är det träning och så borde jag övningsköra lite om jag vill ha körkort innan jag blir gammal.
Ha en bra dag!

Bilder från kryssningen,

Här kommer några bilder från kryssningen som jag var på med älsklingen + släkten i helgen.

Kappahls nya kollektion,

Den 19 oktober är det premiär för Kappahl's nya vintage kollektion. Det finns i en begränsad upplaga, så det gäller att vara ute i tid om man vill ha något.
Här är mina favoriter.

 


Onsdag,

Sitter i skolan och har text lektion nu, slutar runt tre tiden. Ska cykla till älsklingen då sen är det träning och plugg.
Have a great day!

Monki

Gillar kläderna som finns på Monki, önskar att det fanns i Gävle också. Men det kanske är bra att det inte finns här ändå, för då hade var och varannan gått runt med kläder därifrån och det blir lite tråkigt.  

Lauren Conrad,

Söt klänning som Lauren har på sig, gulligt mönster och jag gillar hennes hår.
Vad tycker ni om hennes outfit, hiss eller diss?

Studentmössan provad,

Idag provade vi studentmössor i skolan. Känns som att vi snart slutar även fast det är ett tag kvar.
Men det är skönt att vissa grejer redan är fixade så man slipper få panik sen.

Tisdag,

Godmorgon sötisar!

Jag var faktist ovanligt pigg imorse när jag gick upp, härligt!
Börjar skolan tjugo i nio och slutar vid två tiden, sen måste det pluggas svenska. Det känns som en tråkig dag, och de kommer det bli, i alla fall om jag vill att svenskan ska gå bra.

Har precis ätit frukost så nu tänkte jag bädda ner mig i min säng ett litet tag, det är ju iskallt.
Vi hörs senare!

Topshop

Hittade dom här sötsakerna på topshops hemsida. Gillar den ljusrosa mest tror jag, det är dragkedja i bak på den, det gillar jag!
Men har faktist bestämt att jag ska hålla i mina pengar nu, så det blir ingen shopping för min del.

Måndag,

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Först var det skola fram till klockan fem, sen träning. Det var första intervall träningen på väldigt länge, så det känns i benen. Kom nyss hem, så ska duscha nu, äta gröt och kura ner mig bland mina kuddar för lite plugg.

Det här söta armbandet kommer från modekungen och kostar 245 kronor, finns i svart också.

Borta bra men hemma bäst,

Kom hem från kryssningen för ett litet tag sedan. Det var riktigt mysigt! Har inga bilder på den här datan, så dom får ni se lite senare när jag sitter vid min data.

Sitter hos älsklingen nu och pluggar, hjälper honom med matte hemprovet som ska vara inne imorgon.
Ha en bra kväll!

Kryssning,

Godmorgon sötisar!

Har precis ätit frukost hos älsklingen och ska packa klart allting nu. Vi ska på kryssning med min släkt idag och kommer hem imorgon. Ska bli riktigt mysigt och roligt!
Om två timmar går bussen till Stockholm och sen väntar Birka paradise.
Ha en bra dag, vi hörs imorrn när jag kommer hem!

Malin gillar!

I lööööv it!
Särskilt skorna och dödskalle armbandet från Alexander Mcqueen.

Me like!

Gillar den här jackan som kommer från modekungen. Jg brukar jämt gilla svart på kläder bäst men nu tycker jag faktist bättre om den röda.
Om jag bara hade pengar, men man kan ju inte få allt. För 799 kronor blir den din.

Äntligen fredag!

Godmorgon sötisar!

Idag blir det först en kort dag i skolan från halv nio till halv tolv, sen ska jag övningsköra, plugga lite och fixa lite grejer. Det blir en lugn fredag eftersom jag ska åka imorrn.
Ha en bra dag!

Min dag,

Idag har jag varit i skolan, pluggat, tränat, bokat biljetter till studentkryssningen och övningskört, första gången i trafiken. Kan lova att det var läskigt!

Tänkte ta lite gröt nu och kolla på the city. Vad gör ni ikväll?

Sött på Agnes,

Söt klänning som Agnes har på sig. Älskar den där färgen och gillar halsbanden som hon har på sig.

Torsdag,

Godmorgon sötisar!

Var ovanligt pigg när jag vaknade, skönt att gå upp utan att det är jobbigt. Börjar skolan tjugo i elva och slutar vid två. Måste arbeta lite med projektarbetet och så är det träning ikväll. Ska göra ett uthållighetstest idag, hoppas att jag överlever.
Vad ska ni göra idag?

Bilder från myskvällen!

Fick bilder nu från myskvällen som jag hade med tjejerna i fredags. Bättre sent än aldrig att lägga upp dom, haha.
Det blev en riktigt mysig och rolig kväll, måste göras om snart!

Snygga flätor,

Gillar stora och tjocka flätor, precis som dom hade på Alexander Wangs visning. Det ska vara lite rufsigt också så att det inte blir värsta perfekta flätan.
Hade gärna flätat mitt hår så men de är för kort och då blir det inte lika snyggt tycker jag.

Onsdag,

Godmorgon sötisar!
Idag är sista dagen innan träningen kör igång igen, vi ska börja med olika tester som börjar imorgon. Så nu måste jag passa på att njuta av ledigheten, haha. Men dte ska bli skönt att börja träna igen, har ju inte tränat på tre veckor nu.

Börjar skolan halv nio och slutar någon gång vid tre tiden. Ska plugga matte med älsklingen då och så borde jag böja läsa lite från svenskan.
Men nu väntar frukosten, ha en bra dag!

Odd Molly,

Såg att Nelly har fått in skönhetsprodukter från Odd Molly. Det gillar vi!
Dom ser ut att lukta riktigt gott, men förpackningen kan ju lura en. Tycker att dom ser riktigt söta ut i alla fall, så det skulle nästan vara skäl nog till att köpa en, haha. Dessutom börjar min som jag har hemma att ta slut nu.

Som jag har längtat!

Ikväll klockan nio börjar dom desperata hemmafruarna igen på tv. Kommer knappt ihåg vad som hände i senaste avsnittet men så spännande det ska bli. Äntligen någonting riktigt bra på tv på tisdagar. 
Som jag har längtat!

New moon,

Har precis suttit och läst lite i min engelska bok, New moon. Den är så hemsk, grinar hela tiden när jag läser den. Vet faktist inte om jag kommer klara av att se fimen på bio eftersom jag förmodligen kommer sitta och stor grina, haha. 

Tisdag,

Godmorgon sötisar!
Idag är en sån här dag då jag helst skulle vilja stanna inomhus i sängen under täcket, känns inte så lockande att gå ut när det är flera minusgrader ute just nu, usch.
Börjar skolan 20 i nio och slutar vid två någon gång.
Ha en bra dag!

Olivia Palermo,

Så här snygg var Olivia när hon var ute och gick i New York. Hennes jacka, eller om det är en tjock kofta, såg riktigt cool ut. Gillade färgen på den.

Måndag,

Godmorgon sötisar!
Måndag morgon och jag är ovanligt pigg, det kan vara för att jag har sovmorgon som jag normalt sett inte har på måndagar. Börjar 20 över tio istället för halv nio. Idag är det ju min långa skoldag, vilket innebär att jag slutar klockan fem. Sen måste jag verkligen hem och plugga och så ska jag träffa Emelie lite senare.
Ha en bra dag!

Bilder från i lördags,

Det blev party för min del igår. Först var vi hos mig och förfestade och sen åkte vi ner till krogen. Träffade jätte mycket folk som jag kände, very fun!

Balmain♥

Sitter och spanar in vårkollektionen från Balmain som visades nyligen i Paris. Gillade dock höstkollektionen bättre.

You never know what you've got till you let it get away.

Söndag,

Godmorgon sötisar!
Ska äta frukost om ett litet tag, sen blir det nog en lugn söndag, måste plugga lite matte bara.
Vad ska ni göra idag?

En frans för mycket,

Fransar är snyggt så länge det håller sig på väskor tycker jag. Men inte på vantar, det blir för mycket.
Det hade varit snyggt om fransarna försvann och bara nitarna hade varit kvar på dom.
Så dom här vantarna får en diss av mig.
Hiss eller diss?

Lördag,

Godmorgon sötisar!
Har precis vaknat, tänkte vänta tills älsklingen vaknar så vi kan äta frukost.
Hade tänkt att det kanske blir färgning av mitt hår idag, får se om jag vågar eller om jag ska vänta lite och tänka över det.
Ikväll blir det antingen party eller en lugn kväll, får se vad som lockar mest.
Ha en bra dag!

Snyggt från cubus,

Hittade dom här sötsakerna på Cubus hemsida. Min favorit är nog jackan, gillar den modellen på. Men synd bara att jag nyss köpte en jacka. 

Städa, städa hela dagen!

Har städat klart huset nu, måste ju vara fint när tjejerna kommer plus att det är min städdag. Känner mig duktig som gjorde det lite noggrannare än jag brukar.
Så här ser en liten del av mitt rum ut, i löööv it! Känn ironin, haha.

Lindex,

Gillar den här lilla tunikan från Lindex. Den skulle vara snygg till ett par svarta jeans och smycken. För 299 kronor blir den din.


Längtar efter värmen!

Alltså helt seriöst det är hur kallt som helst ute nästan så att jag tror att nästa istid är på väg eller något sånt.
Vill verkligen inte gå ut och ännu mindre ta cykeln till skolan. Det skulle inte vara helt fel att åka bort till värmen ett tag nu, eller vad säger ni?

Lovely Friday!

Godmorgon sötisar!
Älskar fredagar, för då börjar helgen. Sen är det en väldigt kort dag i skolan också, vilket är skönt! Jag börjar halv nio och slutar halv tolv. Direkt efter skolan kommer pappa och hämtar mig så ska jag övningsköra lite. Sen blir det hem och städa lite innan tjejerna kommer.
Ha en bra dag, de tänker jag ha!

Nyheter från cocoo,

Sitter och kollar igenom den nya kollektionen av ringar som snart kommer in till cocoo. Min favorit är den här ringen med en döskalle på, finns även i silver. För 195 kronor blir den din.
Ni får 15% rabatt om ni anger koden bloggspecial innan den 31 oktober.

Säljer min klänning,

Säljer min klänning nu, klicka här för att komma dit. Har använt den en gång, men den är dock för stor för mig därför säljer jag den.

Ny mysig tröja,

Det var den här mysiga tröjan som jag köpte tidigare idag. I bak så är det två knappar på den högst upp också.
 Den kommer från gina tricot och kostar 149 kronor.

091001

Kom nyss hem från stan, har varit där med Viktoria. Köpte en kort stickad tröja med fickor från Gina tricot, visar senare, och så åt vi på subway.
Ska snart iväg med mamma och handla lite mat. Ska ju vara här med tjejrna imorrn och äta tacos.
Nu måste jag kila, vi hörs!

Emmas stilresa

Läste precis på veckorevyn om kändisarnas stilresa, alltså dom såg ju jätte roliga ut förut. Min lilla favorit Emma Watson, jag säger bara vilken förändring!

Målat naglarna,

Har precis målat naglarna, dom kändes så tråkiga innan men nu är det lite färg på dom.
Det här söta nagellacket kommer från en liten prinsessbutik i Spanien.

Torsdag,

Godmorgon sötisar!
Har sovmorgon idag, så härligt. Börjar tjugo i elva och slutar runt två tiden. Sen ska ner till stan när jag slutar och träffa Viktoria. Ska nog göra klart alla matte uppgifter när jag kommer hem och borde läsa lite i min engelska bok, men får se hur det blir med den saken.
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0