.

Giving up doesn't mean you're week. It means that you're strong enough to let go


Kärlek!

Jag MÅSTE ha den här tröjan från Ralph Lauren! Hittar den verkligen ingenstans, lättare att hitta en nål i en höstack! Någon som vet om det finns någonstans? Okej den är väl slut, helt borta, men någonstans borde den ju finnas och gömma sig. Helt sjukt, kan typ inte sluta tänka på den, och det är en tröja lixom, haha.  

31 08 11

Sitter med en kopp varm choklad med vispgrädde och skorpor, mums!
Dagen har gått åt till att städa hela huset och sen har jag kollat på massa utbildningar och kurser. Försöker komma på vad jag vill göra med mitt liv, har haft världens ålderskris här hemma, känner lixom att åren flyger förbi så snart är jag för gammal. Snart har jag haft mina bästa år känns det som, är verkligen livrädd för att bli äldre!

Aja, hittade några kurser som lät rätt intressanta, så får se hur det blir.

Ska iväg på träning om ett tag och sedan kanske jag skulle träffa bästavän och så måste jag och Elin boka resa till Dublin!

You'll eventually move on and find someone else. The tears will soon dry up and the memories fade, but they will always be there as a permanent reminder that you too once fell.

Underbar helg!

Har haft en helt underbart bra helg! Spenderat torsdag-söndag i Malmö, Vellinge och junior SM friidrott, där vi bodde på Scandic segevång, inte de bästa Scandic jag bott på men det funkade. Älskar hotellfrukosten, så den saknar jag en hel del idag när jag måste göra min egna frukost, haha.
Spenderade hela fredagen och lördagen på tävlingsarenan. Träffade massa folk där och hade det allmänt mys.
Igår var det ätnligen, efter att ha väntat hela helgen, dags för mig att springa 400m häck finalen, blev sådär lagomt nervös men det gick bra, tog silver så jag är nöjd!
Dirre efter jag hade sprungit åkte vi till Sturup och hoppade på planet som skulle ta oss till Arlanda, där vi hann fetta på donken, välbehövligt, innan vi tog tåget hem till Gävle igen. Skulle vilja säga att det va skönt att komma hem och få sova i sin egna säng igen, men njaa hotellsängarna va ju så sköna!

Jag, Sara och Evelin på prisutdelningen

On my way

Har precis hoppat på tåget i Stockholm som ska ta oss till Malmö, Vellinge och Junior SM. Kommer bli supermys! Längtar till frukosten imorrn, verkligen älskar hotellfrukost!

24 08 11

Spenderat stora delar av dagen med bästavän, följde med när hon skulle rida och så har vi åkt på en liten tur till vattnet och chillat där ute, så lugnt och skönt. Har även hunnit med en lätt träning och så har bror min varit hit på middag.
 
Nu packar jag lite halft medans jag sitter framför tv:n och äter bj half baked, love it!


min dag

Tränade dirre efter frukosten och efter det kilade jag över till bästavän och chillade med henne och Cocos. Satt och pratade hela dagen lång, som vanligt då haha. Har precis ätit en god middag med mor min och ska snart över till bästavän igen för att mysa med henne, de blir även sleepover där. Supermys!

Topshop

Sitter och spanar runt lite på topshops hemsida. Finns så mycket fint där! Älskar den här vita skjortan, helt perfekt! Fast egentligen är den mer än perfekt, det är den där skjortan jag varit ute efter hela mitt liv(helt okryddat, lovar! nästan iaf). Den där vanliga snygga vita som inte tycks finnas någonstans. Den måste ju bara bli min, som jag vill ha den! Haha,
Får vänta tills lönen kommer så kanske jag kan klicka hem den då. Hoppas, hoppas!
'

My day off!

Godmorgon!

Så sjukt skönt att få sova ut! Sitter och äter frukost nu, bacon och ägg, och slöläser tidningen. Har inte så mycket planerat för dagen mer än träning, rensa garderoben och chilla. Kanske ringer till bästavän för att se vad hon gör? Det låter nog som en bra plan!

Ha en bra dag, de tänker jag ha, ciao!

måndag

Sitter helt trött och nersjunken i soffan efter en lång dag, jobb 10tim, träning och städat. Träningen gick helt okej, även fast det kändes som att jag inte sprungit på hur länge som helst.

Har min älskade mjukisdress på mig, hur skön som helst! Tänkte kolla på ett avsnitt av Gossip girl och dricka lite varm choklad nu. Ledig imorrn, känns rätt skönt även om jag hade behövt jobbat.


Bik bok

Gillar bik boks lookbook. Grymt fina bilder tycker jag! På något sätt tänker jag lite på Gossip girl på stuket på miljön och deras outfits. Är det bara jag?

My tears are still falling from my eyes.. This isn't about wishing you'd come back to me, and it's not about wishing someone would notice me. This is about surviving. This is about simply getting through tomorrow.

22 08 11

Godmorgon!
Ska snart kila iväg till jobbet, 6.30-16.30 och efter det blir det lite lätt träning. Har inte kunnat tränat sedan i onsdags eftersom jag varit sjuk så ska bli skönt att få springa lite igen. Men lär ändå ta det lite lugnt eftersom halsen fortfarande är lite svullen.
Är inte jättepigg på att jobba nu men får hålla ut tre dagar för sedan beger jag mig mot malmö, vellinge och JSM. Sjukt skönt med kort arbetsvecka!
Ha en bra dag, ciao!

The last day of the week

Kör på en riktig skön slappis söndag idag. Har suttit nerkrupen i soffan och letat resor, vilket gick sådär, och nu väntar jag bara på att bästavän ska sluta så jag kan kila över till henne och chilla med henne och söta cocos. Världens sötaste hund! Kan inte annat än älska henne!
En sådär lagomt jobbig dag för att orka jobba imorgon.  

letar resor

Sitter och letar lite resor nu. Ska iväg till Dublin med Elin någon gång i slutet av september och början av oktober. Vi ska hälsa på en vän som flyttat dit för att jobba. Kommer bli supermys! Shopping och utgång, längtar! 

Twenty8twelve fall 2011 rtw


I'm in love!


Marc by Marc Jacobs


when you feel all alone, and the world has turned it's back on you


RSS 2.0