A little smile.

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, det betyder att du är stark nog att le även då det gör ont.


New- dress

Okej den här fastnade inte alls på bild, ser ju nästan stickad ut men det är den inte. Mycket finare i verkligheten med ett flätat skärp i midjan. Från Gina tricot.

It's a new day

Godmorgon!
Har precis klivit upp ur sängen och gjort lite frukost, ska snart cykla iväg till gymmet för dagens styrkepass. Sen blir det ner till stan och betala visumavgiften och iväg till sjukgymnasten. Måste kolla på min andra häl som har börjat göra grymt ont och lär kolla ryggen också, sen blir jag förhoppningsvis lite tejpad. Känner att hela min kropp strejkar för tillfället, haha. Aja nu lär jag skynda mig iväg så jag kommer i tid. Puss

My day.

Började dagen med ett intervallpass klockan 10, efter de åkte jag hem och la mig ute i solen några timmar. Sen åkte jag och mammi iväg till Köpis och kollade lite i alla butiker, åkte hem och kollade lite ap-grejs innan jag mötte upp Viktoria vid 7. Vi gick till Waynes och satt där och pratade och åt lite, mys. Nu har jag placerat mig i sängen och tänkte kolla på en film innan jag somnar. Hoppas ni haft en bra dag!


Dagens

Fastnade inte på bild idag så kör på dagens i sånna här bilder istället. Tröja+skärp- Gina Tricot, jeans- DrDenim, skor- Berglövs


New in.

Den här tröjan fick följa med mig hem från Gina tricot idag, va lite svår att fånga på bild men den är finare i verkligheten haha.

Lite nytt.

Va ut till Köpis med mamma idag, blev lite nytt där. Har ju sagt att jag inte ska köpa något innan jag flyttar till New Jersey eftersom jag kommer shoppa ihjäl mig där borta, men behövde lite sånna här nödvändiga saker haha.


Söndag.

Hejhej! Blivit lite dålig bloggning nu i helgen, haft massa annat för mig så har inte riktigt haft tid och lust. Har varit på Engeltofta och solat och badat med Elin både i fredags och igår. Hade en spelkväll med fina vänner ute hos stina i fredags också, sen har det varit jobb 22-03 både fredag och lördag. Nu sitter jag ute vid poolen och tar det lugnt bara. Kom hem för en liten stund sen, hamnade hos en vän efter jobbet igår. Trevligt! Ska ta någonting att äta snart och sen är det träning senare ikväll. Ruggigt sugen på att gå på bio idag, skulle vilja se Spiderman nu när alla säger att den är så bra. Aja ha en fin söndag!


dagens.

Väska- Bikbok, jeans- DrDenim, linne- Whitney Port för Bikbok, väska- Bikbok, skor-?

Godmorgon!

Va så grymt jobbigt att gå upp när klockan ringde för ett litet tag sedan, blev lite set igår så har inte hunnit sova så mycket. Va först hos Elin och badade bubbelpool med henne och Sandra, åkte ner till Söderhielmska och tog en cider där. Sen hamnade jag hos en vän ett tag innan jag åkte hem. Trevlig kväll!

Nu sitter jag och äter frukost innan jag ska iväg till gymmet för dagens pass. Måste ner till stan sen och lämna in min telefon, måste verkligen laga skärmen nu. Sen blir det fika ikväll med Elin och Johanna, mys! Ha en fin dag! Puss


Breakfast time

Breakfast time

Tisdag.

Godmorgon fellas! Har ni sovit bra? Det har jag gjort, tillräckligt bra för att stänga av alla alarm som jag hade satt imorse. Skulle varit iväg och fixat en grej, men får ta de senare istället. Sitter och äter frukost nu och ska snart iväg på träning, styrka som står på programmet idag. Efter de borde jag ta tag i lite ap-grejer, svara klart på alla frågor och kolla vad det är jag måste göra innan jag ska till ambassaden. Sen får jag se vad som händer, kanske skulle till en vän lite senare bara. Ha en fin dag! Puss


Ready-to-wear

Givenchy spring rtw 2012. Klickar igenom det här årets vårkollektion från Givenchy. Här är mina favoriter, love the color.


Green.


Today i'm wearing this.

Jeans- DrDenim, skor- Jeffrey Campbell, jacka- H&M, tröja+väska- Bikbok

Söndagsinspo.

Lovely pics.


Söndag.

Godmorgon alla fina! Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen. Blev sent på jobbet igår så behövde sova ut nu. Ska snart pallra mig upp och åka hem. Måste äta lite innan jag ska upp till stadion och vara funkis på tävlingen. Efter de blir det träning och sen får jag se vad som händer ikväll. Ha en fin dag!


Nastygal

Ge mig det här från Nastygal! Skulle inte tacka nej till att ha en garderob fylld med kläder härifrån. Lovely


Godmorgon fellas!

Hoppas ni har sovit bra, det har jag gjort. Nu blir det frukost framför tv:n och om ett tag ska jag åka upp till stadion, tävlingsdags. Hoppas på att det går bra idag och min skadade hälsena inte gör alltför ont när jag springer. Efter tävlingen ska jag bara ta det lugnt och sen blir det jobb kl 10 ikväll. Ha en fin dag!


in the water they cant se you cry.

Låg vi poolen fram tills klockan va halv 2, då kom Elin och hämtade upp mig. Åkte och köpte macka på subway, lite jordgubbar och choklad så åkte vi ut till engeltofta. Tänkte ligga på en filt och steka där men redan efter 5 minuter va hela himlen täckt av mörka moln haha. Så då åkte vi hem till henne och spelade spel, den ofrivillige spelaren. Grymt roligt spel, spelade i typ 4 timmar innan hon skulle iväg och jobba och skjutsade hem mig. Blev tacomiddag med mam och pap när jag kom hem och nu ligger jag i soffan framför en film. Tänkte sova snart eftersom jag tävlar imorgon och vill vara utvilad då. Haft en mysig dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/793020/images/2012/pic_5009c4b4e087c32e3d00031a.jpg" class="image">


Fredagsinspo.

Tiara, glitter, heels, escape, beautiful, run, dreams, dreamcatcher, fjädrar, lovely, beautypic, dress


Elie saab

Elie Saab ready-to-wear spring 2012


Lovely friday.

Godmorgon solstrålar! Solen skiner ute och inte ett moln på himlen, så underbart! Sitter ute på altanen med en stor skål frukt och musik i lurarna. Planerar på att spendera hela dagen här fram tills klockan 2. Elin slutar då så vi tänkte hitta på något, får se vad hon är sugen på. Spenderar nog resten av dagen med henne, mys! Hoppas ni får en grym dag, de tänker jag ha! Puss


Torsdag.

Började dagen med en sovmorgon, kom hem sent från jobbet igår så behövde sova ut lite. Blev en lunch på stan med Elin och efter de blev det lite lätt träning. Sen dess har jag bara skjutsat mam och pap lite fram och tillbaka och suttit i soffan framför lite filmer. En skön dag!


Lunchtime.

Lunchdejt med Elin på Java nu, mys!


Today's

Det va svårt att få byxorna att fastna på bil utan att se alltför konstiga ut, men aja det här får duga.
Byxor+väska- Bikbok, tröja- H&M, skor- Converse

My day.

Började dagen med att tillbringa några timmar ute i solen som äntligen kom på besök. Sen blev det sprintträning vid 3, grillning med mam och pap och efter de blev det iväg på dejt med Elin. Vi åkte ut mot bönan och satte oss på en brygga där. Doppade banan i smält choklad, åt pringles och lyssnade på lite musik. Mysigt! Blev lite kallt efter ett tag så då åkte vi hem till henne och nu har jag precis kommit hem. Funderar starkt på att krypa ner i sängen framför en film nu, låter grymt skönt!


Tisdagsinspo.

Pics from weheartit, collage by me.


Another day.

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen, blev sent igår så har inte piggnat till än. Funderar på att åka hem nu så jag hinner äta innan träningen. Är ändå själv här i lägenheten nu när B har dragit iväg. Blir träning om ett tag och sen ska jag nog träffa Elin senare idag. Mysdag!


New.

Ny tröja från Gina tricot, så mysig! Och snyggare i verkligheten när man har den på sig. 

Lördag.

Godmorgon fellas! Blev en utgång igår så sov rätt länge idag, skönt.

Igår Va hos Linda på middag för att fira att hon fyllt 19. Åkte ner till Allstar för att ta en drink eller två och sen gick vidare till Slick och dansade. När det stängde gick jag tillbaka till Allstar och satt och pratade med dom som jobbade och satt och åt lite. Runt 3 tiden skjutsade Johanna hem mig, så skönt att slippa gå hem!

Nu sitter jag ute på verandan och äter lite frukost. Ska bara ta det lugnt idag hade jag tänkt, träning vid halv 4 och sen börjar jag jobba kl 10 ikväll. Ha en bra dag! Puss


New- Linne

Nytt linne från Bikbok, lovely.

Dagens.

Byxor+linne+väska- Bikbok, skor- Jeffrey Campbell

New- bag

Den här väskan fick följa med mig hem från stan idag, snyggare i verkligheten. Från Bikbok.

It's time for

Plockat lite jordgubbar i landet och gräddat våfflor, mums! Ska snart iväg och spela golf, wiho
Old pics.

Torsdag

Godmorgon solstrålar! Hade en riktigt hemsk dröm, vaknade av att jag skrek och grinade så hoppas ni sov bättre än mig. Sitter och äter frukost nu och ska snart in till stan och fixa en grej. Sen blir det gym vid halv 1 och efter de ska jag iväg och spela golf. Ikväll blir det jobb från kl 10 fram till 3 tiden skulle jag tro.


Wanties- outfit

Den här hade jag gärna bärt idag, lovely! Älskar armbandet från Marc Jacobs.

Breakfast

Godmorgon fellas!
Tog en skön sovmorgon följt av en liten morgonjogg och nu sitter jag med frukosten framför tv:n. Måste in till stan och kolla upp en grej om ett tag och efter de blir det sprintträning vid 2. Sen är det jobb kl 7 som gäller, skulle tro att jag jobbar till stängning, så slutar nog runt 3 tiden inatt.Ha en bra dag!

T som i tisdag.

Hoppat ner i sängen nu i sällskap av min dator, tänkte klicka runt lite och så innan jag somnar. Va iväg och spelade golf tidigare idag, riktigt roligt så ska nog hinna med en till runda innan veckan är slut. Efter de blev det middag på Church street, så grymt god mat där. Rullar typ jämt därifrån haha, och dagen avslutades med massa vattenmelon under en filt med min dejt framför Project runway. En trevlig dag!
Okej jag tycker att det är mycket skönare att hålla sådär än så som man ska göra

Wish me luck.

Ska alltså iväg och spela golf nu, första gången någonsin så får se hur det går, antagligen grymt dåligt haha. Men vem vet jag kanske är nya Tiger Woods eller något. Wish me luck

Ready-to-wear

Temperley spring 2012 rtw
Är kär i dom här tre från Temperleys vårkollektion, dom skulle gärna få komma hem till mig!
 

A new day

Godmorgon! Har precis satt mig ner med lite frukost och min data efter en liten morgonjogg. Ska iväg till gymmet för dagens program om en timme och efter de blir det hem och duscha och så innan jag ska träffa Elin, får se vad vi hittar på. Ha en bra dag! Puss


Tisdagsinspo

Pics from weheartit, collage by me.


Marc by Marc Jacobs

Det här fina armbandet fick följa med mig hem från Göteborg, Marc by Marc Jacobs.

Helgen

Hejhej fellas! Har blivit lite dålig bloggning nu i helgen eftersom jag varit i Göteborg fredag-måndag. Har tävlat lite, varit på Liseberg, träffat efterlängtade vänner och ätit mig tjock på hotellfrukost, haha. Nu sitter jag i bilen påväg hem till Gävle igen, ska snart stanna och äta lite och äsen är det nog någon timme kvar bara. Hoppas ni haft en fin helg, det har jag!


Plaza

Beautiful pics from Plaza.

Godmorgon!

Godmorgon alla fina!
Ligger och läser lite Plaza nu innan jag ska ner till frukosten med Stina. Efter de blir det en tripp till nordstan och sen till tävlingsarenan för att kolla när alla tävlar. Får se om det blir Liseberg senare idag också. Ha en fin dag, de tänkert jag ha!

Tacotime.

Efter en lång dag blir det tacos till middag nu, så gott!

Beauty from wildfox

Älskar wildfox, så fina bilder där!

Dagens.

Virkade shorts- H&M, linne- Gina tricot

Elle

Bläddrar igenom Elle.

Breakfast

Älskar hotellfrukost, så gott!
Tillbaka på rummet nu efter att ha rensat frukostbuffén, haha nejdå men man äter ju så mycket på hotell, eller iallafall jag. Ska slappa lite på rummet nu och sen promenera iväg till tävlingsarenan och kolla lite.

Lovely

Lovely pics from wildfox.

Just nu- Elle

Tillbaka på hotellet nu efter lite middag. Placerat mig i sängen med Elle, datorn, en bok och lite Vitamin well.

Dagens slappa.

Jeans- Vila, t-shirt- Gant, jacka- Jofama by Kenza, skor- Converse
Okej jag har suttit i en bil större delen av dagen så fastnade inte riktigt på bild.

At the hotel.

Har precis kommit fram till Göteborg och hotellet. Ligger och slappar lite på rummet med datan innan vi ska promenera iväg.Tänkte hämta lite nummerlappar och så till tävlingen sen får vi se vad som händer.  
 
 

Fredagsinspo.

Pics from weheartit, collage by me.
Heels, virkat, färg, jeans, shorts, studded, kors, svart, marcbymarcjacobs, nagellack, naglar, armband

Today is someday.

Godmorgon alla pigga!

Hoppas ni har sovit bra inatt, det har inte jag. Vaknade precis så ligger och väntar på att vi ska äta frukost. Vanligtvis älskar jag hotellfrukosten förra gången vi bodde här så va den jättedålig. Bara att hoppas på att den är bättre idag. Efter frukosten rullar bilen iväg mot Göteborg. Ska bli riktigt roligt! Ha en bra dag, de tänker jag ha! 

Happy.

Madeleine och jag
Spenderat hela dagen i Sollentuna och kollat på friidrottstävling. Så trevligt att träffa massa folk. Har varit soligt och varmt hela dagen, perfekt väder.
Är på hotellet nu efter att ha ätit lite på Max. Ligger nerbäddade i våra sängar på rummet, älskar hotellsängar! Ska sova alldeles snart, sov sött alla fina!

Today i'm wearing

Virkad+linne- Bikbok, skor- Converse, shorts- Gina tricot

Torsdagsinspo.

Pics from weheartit, collage by me.

Torsdag,

Godmorgon solstrålar!
Såg att min blogg.se app hade slutat fungera nu, lite less. Så kommer nog bli en lite dålig uppdatering den här helgen, ska åka tilll Göteborg och tävla.
Okej nu dampar jag lite på nya blogg.se, alltså ina kommentarer går ju inte att godkänna, blir lagomt irriterad..
 
Va grymt trött när klockan ringde för ett litet tag sedan, blev sent på jobbet så har fått cirka fyra timmars sömn nu. Sitter och äter frukost nu och ska snart iväg och köra lite lätt träning med Stina. Sen blir det hem och packa det sista som jag ska ha med mig. Vid ett rullar bilen mot Stockholm för att kolla på GP tävlingen där, sova på hotell och för att sedan rulla vidare mot Göteborg på fredag.
Hoppas ni får en fin dag! Puss

Dagens- onsdag.


Kjol- H&M, sandaler- Dorothy Perkins, linne- Gina tricot, armband- Glitter
Vet att mitt hår är grymt äckligt, typ världens utväxt och allmänt ofräscht för tillfället, haha.

En dag på stranden.

Har spenderat dagen ute i Brämmen med fina vänner. Solen sällskapade oss inte så länge, men var ändå helt okej skönt ute. Va kanske bra att det var lite molnigt för min rygg är ju lagomt röd nu, inte sådär jättefint direkt.
Körde på årets första dopp (om man inte räknar pool), åt massa och spelade lite kort, en trevlig dag.

Madeleine, jag, Betty och Linda.

Dior spring ready-to-wear

Älskar dom här två klänningarna från Diors vårkollektion, så fina!


Godmorgon!


Dagens frukost.

Kvällens.


Skjorta- Gant, jeans- Vila
Någon som har tänkt på att jag älskar svarta jeans eller? Har en hel del sånna som trängs i garderoben, haha

Mysmiddag.

Hemma från en middag på Allstar med Madeleine och Lilja. Grymt gott där, ätit så mycket så jag mår illa nu. Att jag aldrig lär mig att äta en lagom mängd, nej jag ska trycka i mig allt, haha.

Nagelfix.

Följde med mamma till Elin när hon skulle fixa sina naglar. Passade på att fixa till mina lite samtidigt. Ena tumnageln hade jag råkat slagit av så vi satte på en ny och sen filade vi lite på dom andra. Så nu ser dom nya och fräscha ut igen!


Dagens- tisdag,


Klänning- zara, skor- Dorothy Perkins

Just nu.


It's a sunny day.

Godmorgon solstrålar!
Har precis satt mig ute på altanen med en skål yoghurt och datorn. Så härligt väder ute nu, lovve it! Tänkte sitta här och inte röra ig en millimeter fram tills halv ett då jag ska följa med mamma till Elin, hon ska fixa sina naglar. Sen blir det träning vid 4 och efter de borde jag faktist ta och packa lite, ska till Göteborg i helgen, wiho.
Hoppas ni har lika undebart väder som det är här!

Lovely kväll!

Har precis kommit hem från Elin, haft en riktigt mysig kväll där! Började med att äta god middag och efter de har vi suttit i hennes varma bubbelpool i flera timmar. Doppade jordgubbar och banan i choklad, lyssnade på musik och hade det allmänt bra, trevlig kväll!

dagens- måndag.


Har stressat som en tok nu sen jag kom hem från träningen och ingen outfit bild ville se okej ut så den här får duga, bara allmänt grymt tråkig. Skulle varit hos Elin för typ 10 minuter sen så nu måste jag stressa iväg.

Lunchtime.

Precis gjort mig en smoothie med banan, kiwi och persika i och skurit(heter det så?) upp lite melon, mums. Ska kolla igenom lite post och sånt som jag fått, sen tänkte jag iväg och springa lite innan styrkan.

Inspo- wildfox

Lovely pics from wildfox!


Måndag

Godmorgon fellas!
Ny vecka, nya tag. Det va grymt jobbigt att gå upp idag, hade svårt att somna igår så det va nog därför. Nu sitter jag iallafall ute med frukosten i det fina vädret. Hade tänkt spendera förmiddagen vid poolen i hopp om lite färg. Vid tre tiden blir det träning, skivstångsstyrka står på schemat och efter de ska jag träffa Elin. En bra måndag! Hoppas ni också får det, puss


Life isn't easy.

Kom hem från jobbet för en liten stund sen så nu sitter jag nerkrupen i sängen med datorn.

Var ju som sagt i Uppsala tidigare idag och tävlade. Skönt att säsongsdebuten äntligen är gjord, nu vet jag varför jag älskar friidrott så mycket. Har varit skadad i två månader så har inte kunnat springa så mycket och därför är jag nöjd över att jag kom i mål idag utan att det gjorde alltför ont i hälsenan, sprang 400häck för er som undrar.
Nu längtar jag tills nästa tävling som är nästa helg, fun!

Johanna, Sara och jag efter loppet idag.

Outfit.


Jeans- vila, skor- Lindberg, tröja+skärp- Gina tricot, armband- Glitter

Lunchtime.

Sitter i bilen påväg till Uppsala med en sallad och en proviva, mums!


Inspo- crochet


Pics from weheartit, collage by me
Älskar virkat, så snyggt nu på sommaren! Eller vad säger ni?

Söndag,

Godmorgon!
Har precis satt mig ute i solen med min frukost, grymt skönt väder ute nu! Det får gärna fortsätta såhär hela sommaren, haha. Ska åka till Uppsala och tävla lite senare idag, har varit skadad i två månader så får se hur det går. Hoppas på att jag kommer i mål utan att dö typ, haha. Sen tror jag att det blir jobb ikväll vid klockan 8.
Ha en bra söndag!


RSS 2.0