Jobbig dag!


Usch vilken jobbig dag det har varit! Först var jag i skolan fram till klockan fem sen hade jag träning från halv sex till halv åtta och kom hem vid åtta tiden. Så nu är jag riktigt slut. Men ska ändå försöka räkna lite matte innan jag somnar.



En ny vecka!

Godmorgon sötisar!
Jag är inte riktigt redo att gå till skolan än, helgen hade kunnat få vart lite längre.
Börjar 10 över nio och slutar fem. Så det är inte nog med att jag måste gå till skolan utan det är en lång dag också, haha.
Direkt efter skolan ska jag träna och sen hem och träffa mamma som kommer hem från Spanien idag.
Måste kila ner och äta frukost nu, ha en bra dag!
kofta hm sjal hm jeans leggings gina tricot linne gina tricot

Mysig kofta,

Köpte den här koftan när jag var på stan igår. Den är jätte mysig med långa framstycken som man kan svepa in sig i. Det är precis vad jag vill kunna göra nu när det blir lite kallare. Den kommer från hm och kostar 299 kr.

Söndag,

Hej sötisar!
Sitter och kollar på armband från Thomas Sabo nu och blir riktigt sugen på att köpa ett. Men ska vänta tills mamma kommer hem så ska jag prata med henne och se vad hon tycker.
Ska snart laga lite mat och städa klart resten av huset. Sen blir det träning lite senare skulle jag tro.

Det finns ej större smärta än den att minnas en förgången lycka i sorgens dar!
Den gudomliga komedin, av Dante

Snygga klackar!

Vill inhandla mig ett par nya snygga klackar. Det får gärna vara dragkedjor, nitar och andra roliga detaljer på dem. 
1. Topshop 750 kr
2. Dinsko 499 kr
3. h&m 399 kr
4. Scorett 750 kr


Lördag,

Godmorgon!
Har äntligen fått sovit ut efter en jobbig vecka i skolan, super härligt!
Ska kila ner och äta frukost nu sen får jag se vad som händer resten av dagen, kanske blir en tripp ner till stan lite senare.
Vi hörs sen, ha en bra dag!

Snyggt från Lindex,

Sitter och kollar runt på Lindex webbshop, blir riktigt sugen på att shoppa. Här är fyra favoriter som jag hittade nu. Har redan en lite längre kavaj så nu vill jag ha en i en lite kortare modell också. Nitskärp och breda armband är riktigt snyggt tycker jag och på party passar paljettvästen bra. 

ny kofta,

Åkte ner till stan efter att jag slutat idag. Köpte en kofta och en liten prinsess krona som jag har hängt på ett armband.
Har precis ätit plättar och nu ska jag kolla lite på tv. Är sjukt trött så jag kommer nog somna rätt snart, godnatt!


Gladiatorsandaler med nitar,

Hittade dom här super snygga gladiatorsandalerna på have2have. Snyggt med nitar på! Men det känns rätt onödigt att köpa dom nu eftersom hösten snart är här. Hade vi haft hela sommaren framför oss så hade jag  klickat hem dom på en gång.

Torsdag,

Godmorgon!
Idag börjar vi med vårat schema i skolan, börjar 20 i elva och slutar två så det är rätt skönt. Måste städa klart huset sen och så får jag se om jag tränar i kväll eller inte. 
Ska kila ner och äta lite frukost nu, ha en bra dag!

Sött från Monki

Den här tröjan från monki är jätte gullig. Tråkigt att monki inte finns i Gävle, men får ta tåget in till Stockholm i september då tröjan finns i butik så kan jag köpa den. Tyget ser mjukt ut, de gillar jag!

Onsdag

Godmorgon sötisar!
Börjar skolan halv nio idag, usch det blir tidigare och tidigare för varje dag. Igår planerade vi lekar som tvåorna och ettorna ska leka idag, så jag ska i princip vara lekledare hela dagen. Det kan bli rätt kul!
Sen är det träning i kväll bara tror jag. Men nu måste jag kila och äta frukost, vi hörs senare! 

Kalas hos Carro,

Har varit hemma hos Carro på kalas idag. Vi fick en jätte god skink- och räksallad sen fick vi tårta, bullar och massa kakor. Nu känns det som att jag skulle kunna rulla fram, men gott var det!

Tisdag,

Gomorgon sötisar!
Idag var det riktigt jobbigt att kliva upp, ville helst ligga kvar och sova. Tur att vi bara ska planera i skolan idag, hade inte orkat jobbat.
Efter skolan blir det kanske en lång promenad, känner att jag behöver det, och sen ska jag till Carro och fira henne för hon fyller 18 år idag.

Bilder från i lördags,

Här kommer några bilder från i lördags. Det blev lite party för min del då med Emelie, Carro, Ida och några vänner till dom. Det var trevligt, men kvällen slutade dock rätt tidigt för mig.
Nej nu ska jag snart sova, skolan väntar imorgon, godnatt sötisar!


Tillbaka till skolan,

Godmorgon sötisar!
Idag är det första dagen i skolan efter sommarlovet. Läskigt att det är sista året på gymnasiet, känner mig så gammal nu när vi kommer vara äldst på skolan.

Men det ska ändå bli kul att komma tillbaka, eller vem försöker jag lura? Det enda som kommer bli kul är att träffa alla igen men sen kommer vi ju få en massa prov och inlämnings uppgifter, det skulle jag mer än gärna skippa. Fast jag ska försöka se positivt på det hela så det kan nog bli rätt skönt komma in i lite rutiner igen.
Ska äta frukost nu och sen väntar skolan, ha en bra dag!

Boulongen och bakat.

Har varit i boulongen idag med älsklingen, Emelie och Carro. Vi skulle egentligen ha spelat volleyboll där men planen var upptagen så vi satt på en filt och pratade istället, mys.

Sen följde älsklingen med mig hem så åt vi våfflor och bakade cookies. Nu måste jag verkligen börja dra ner på de onyttiga.

Söndag,

Idag är det sista lediga dagen innan jag börjar skolan, usch!  Tycker att vi borde få ett lite längre sommarlov, men det är bara att börja räkna ner till höstlovet istället.
Det är iallafall fint väder så jag tänker spendera dagen utomhus och njuta av min lediga tid.
Ha en bra dag!

Coola höstnyheter,

Hittade dom här snygga höstnyheterna på Kotyr. Ni måste ju hålla med om att dom är coola. Kanske inget jag skulle bära rakt upp och ner en vanlig dag men vid speciella tillfällen så skulle det vara rätt tufft.

En prinsessas dagbok

Har precis kollat på En prinsessas dagbok 2. Den filmen är så mysig och rolig. De är en av få filmer som jag kan se om och om igen.

Snyggt från Twenty8twelve,

Dom här två snygga outfitsen är från Sienna och Savannah Millers höstkollektion, Twenty8twelve. Gillar outfits som är både lite söta och coola. Dom skulle gärna få flytta hem till min garderob.

Stan,

Ska snart cykla ner till stan, får hoppas på att det hinner slutar regna tills dess. Tänkte kolla om det finns några halsdukar än för jag är jätte sugen på att köpa en stor och mysig som jag kan vira in mig i.
kavaj zara tröja monki väska gina tricot

Fredag,

Godmorgon sötisar!
Nu är det bara den här helgen sen börjar skolan, jag vill verkligen inte. Tycker att sommarlovet kunde vara en vecka till. Men kan se fram emot studenten, balen och allt roligt som följer med.
Nu ska jag ner och äta frukost sen lite senare idag ska jag grilla med några vänner och kanske spela volleyboll.
Vi hörs!


Sött från Monki

Dom här sötsakerna kommer från monki. Ni måste ju hålla med om att tröjorna ser hur sköna ut som helst. Den randiga kommer ut i butiken i september så då kan jag lova att jag kommer sätta mig på ett tåg till Stockhom och köpa den, haha.

Torsdag


Godmorgon sötisar!
Det är sol ute nu så jag tänkte göra frukost nu och sitta ute. Sen måste jag städa huset och ikväll ska jag träna med Linn och Emelie.
Ha en bra dag!

We´ve got each other and that´s a lot

Kom hem från Karlskrona och junior-SM sent i söndags. Det blev ett brons där på 300m häck för min del. I måndags träffade jag Elin och Johanna för en fika. Vi har inte träffats på jätte länge så det var mys!
Och igår var jag på bio med älsklingen. Vi såg Harry Potter, den var läskig, bra och sorglig, haha.

Idag har jag solat, varit med Emelie och tränat. Tänkte städa huset också men det får bli imorrn istället. Ska läsa nya nummret av veckorevyn nu som kom idag sen kommer jag nog somna för jag är så trött.
Godnatt sötisar!


I♥Balmain

Har precis kollat igenom höstkollektionen från Balmain, som visades i Paris i mars, och som med alla tidigare kollektioner så gillar jag den. Den får mig faktist nästan att längta till hösten, men dock skulle jag kunna skippa att ha bredaxlat.

Framme i Karlskrona,

Kom nästan precis fram till Karlskrona, efter en åtta timmars lång buss resa. Bor på ett mysigt litet hotell här med några från gif. Ska tävla på junior-SM här som börjar imorrn.

Onsdag,

Godmorgon sötisar!
Tänkte åka ner till stan en liten sväng idag och beställa tid för att färga håret. Sen måste jag städa klart huset och så ska jag köra lite lätt träning ikväll. Efter det blir det tacos med älsklingen, mamma och pappa.
Måste pack klart allting till Karlskrona också. Åker dit imorrn och blir borta hela helgen. Jag ska tävla där på junior-SM, önska mig lycka till!
Ha en bra dag!

Teen Choice Awards,

Teen choice awards ägde nyligen rum i Los Angeles. Som vanligt fanns det många snygga outfits. Min personliga favorit är Vanessas söta lila klänning från Christian Dior. Sen är Leighton Meesters snygga röda pumps också en favorit. Tycker att det blir en snygg färgklick.

i♥topshop

Jag tycker att det finns så mycket snyggt på topshop. Här är fyra av mina favoriter. Gillar fransväskor väldigt  mycket, men jag äger inte någon själv faktist, kaske ska inhandla den här. 

Tisdag,

Kom precis hem från min picknick med Emelie och Linn. Vädret var inte det bästa att ha picknick i men sällskapet var trevligt.
Snart ska jag iväg och träna och sen måste jag packa klart till Karlskrona.

Jag vill ha det här söta halsbandet. Det kommer från cocoo och kostar runt 300 kronor.

Taylor Momsen

Den här outfiten som Taylor har på sig är super snygg tycker jag. Hon ser alltid lika cool ut. Är det bara jag som vill ha hennes garderob?

Måndag

Godmorgon sötisar!
Himlen är täckt av moln så det blir inget solande som jag hade tänkt. Istället kanske jag ska ta och börja packa lite till torsdag. Åker ner till Karlskrona då. 
Mamma fyller år idag så jag ska fira henne också. Sen blir det kanske en sväng ner till stan om jag orkar.
Ha en bra dag! 

Skofrossa,

Tycker att dom här skorna är riktigt tuffa. Skulle inte tacka nej till dom. Dom finns på din sko och kostar mellan 450 och 500 kronor.


Lördag,

Igår på förmiddagen var jag ute och åkte båt med mamma, pappa och älsklingen. Vi stannade på en liten ö med klippor och grillade korv, solade och badade. Det var riktigt mysigt!

middag hemma hos Lisa,

Igår var jag på födelsedagsmiddag hos Lisa. Det var riktigt roligt eftersom det var ett tag sedan jag träffade tjejerna. Vi åt tacos och hade det mysigt. En rolig kväll, som dock fick avslutas lite tidigt av mig eftersom jag skulle upp så tidigt idag.
 

RSS 2.0