långpromenad med emelie!

Kom nyss hem från en lång promenad med Emelie. När jag säger lång, då är det verkligen de, har promenerat i två timmar! Hade tänkt mig kanske en timmes promenad från början, haha. Så nu känner jag mig verkligen välförtjänt av en ägg macka. Så jag har precis börjat koka ägg där nere och sen ska jag ta mammas hembakda bröd.
Hade tänkt hinna duscha innan en av världens bästa serier börjar. Dom desperata hemmafruarna så klart, de får jag inte missa!

Emelie & jag.

gina tricot,

Är med och tävlar om presentkort på gina tricot hos den här tjejen.

Den här tjejen har också en tävling i sin blogg där man kan vinna ett presentkort på gina tricot.


önske outfit!♥

Kom nyss hem från skolan, hade idrotts prov sista lektionen. Provet var jätte lätt och man hade inte behövt pluggat nått, så tur att jag bara la ner lite tid igår på det. Idag är jag träningsledig men det blir en promenad iaf sån att jag får röra på mig lite.
Ska äta vanilj yoghurt med flingor nu och läsa lite bloggar.

Den här outfiten vill jag ha i sommar! Så snyggt med jeansshorts och örhängena från chanel hänger med i den här outfiten också.

Breathe in the air if you care, you compare, don't say farewell.

Det är sjukt att så många tjejer vill se ut som skönhetsidealen, som är hur smala som helst. Enligt min åsikt är det inte snyggt att vara så där smal och se ut som en vandrande pinne. Om man inte är det naturligt då. Jag tycker att man ska vara som man är och inte följa idealen.
Tack vare dom här skönhetsidealen ligger en barndomskompis till mig på sjukhuset och är dödssjuk. Först när jag fick veta de trodde jag att hon hade cancer eftersom hon var så dålig. Men nej hon har en ännu farligare sjukdom som är ännu svårare att bli frisk ifrån, hon har anorexia. Hon håller alltså på att svälta sig själv till döds, det är verkligen på gränsen mellan liv och död för henne nu. Jag hoppas att hon bestämmer sig för att leva och alltså börja äta igen, även fast det inte är lätt.

I am smiling I think of you,


Gillar den här skinnjackan starkt. Vill ha en i en lite kortare modell och den här hade snygga detaljer. Jackan kommer från Topshop.

Har varit och sprungit intervaller idag. Det var rätt jobbigt, men skönt när vi var klara. Ska kila iväg och göra lite mat nu sen måste jag plugga.
Ha en bra kväll!

Adriana Lima

Adriana Limas klockor och armband som hon har på sig är så snygga. Gillar att hon använder många och inte bara ett. Snyggt med lite färg på klockorna så att det inte blir en sån där som alla har. Min favorit är nog den rosa klockan som hon har på sig. Dom två yttersta bilderna på henne är med i french vogue.
Det är inte bara klockorna och armbandena som är snygga, hela hon är fin tycker jag.

Don't Stop Believing

Godmorgon sötisar!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit jätte bra.
Nu är det bara den här skolveckan sen är det påsklov och efter lovet så går jag bara i skolan i två veckor sen åker jag på träningsläger till Torremolinos, längtar!
Förhoppningasvis går den här veckan lika fort som förra veckan gick, nu vill jag ha helg och ledighet!
Har svenska och engelska prov idag, usch men får hoppas på det bästa.
Sen är det intervaller senare idag och så måste jag plugga idrott som vi har prov på imorrn.

Älskar dig oskar!

Ha en bra dag!
-M

snygga tishor!

Var nyss in på chicy och hittade dom här tre snygga tishorna. Vill ha en vit tisha med ett snyggt tryck på, gillar dom här starkt. Den till höger har dessutom fickor på varsin sida.


Förresten det vore jätte gulligt om ni röstade på mig hos den här tjejen.

"gone with the will"

Kollade nyss på gossip girl och åt hembakad pizza. Tycker så synd om Chuck och tycker att Blair borde fortsätta stötta honom även fast han gjorde som han gjorde.
Men nu är det plugg som gäller, ha en bra kväll!

'Cause i'm trying so hard to hide,

Har precis sytt in ett par jeans som jag hade hemma, dom var på tok för stora, och samtidigt så passade jag på att sy om en klänning som jag hade till en kjol. Det blev bättre än jag hade räknat med, eftersom symaskiner aldrig riktigt har tyckt om mig, haha.

söndag,

Kom nyss hem från köpis. Har varit där hela dagen med älsklingen och hans familj.
Håller på och fyller upp ett bad nu med badskum i. Sen måste jag plugga lite eftersom vi har svenska och engelska prov imorrn.
Köpte den här på jc idag.

Lauren Santo Domingo

Jag gillar Lauren Santo Domingos outfit på den här bilden. Det är så snyggt med en lång kavaj och den där kjolen från Balmain är riktigt cool tycker jag.

bion

Kom nyss till älsklingen. 
Åt varma mackor med mozarella ost på coffeehouse, det var super gott! Vi fick en massa godis på bion, så nu är jag sjukt mätt! Jag tyckte att en shopaholics bekännelse var bra även fast den har fått dålig kritik. 

Emelie och jag på bion.


en shopaholics bekännelse!

Ska ta en pomenad till Emelie snart så jag får låna ett busskort av henne. Vi ska ta fyra bussen in till stan. Först ska vi äta på coffeehouse och sen blir det bio. Vi ska se en shopaholics bekännelse, har velat sett den länge så det ska bli spännande.
Men måste rusa nu, ha en super bra lördag!

Kate moss i French Vogue,


Hittade dom här två snygga bilderna på Kate Moss i French Vogue. Men jag ogillar att hon har en cigarett i munnen, det är långt ifrån hälsosamt. Fast den gör sig faktist bra på bild. Men om man bortser från den skadliga cigaretten så är bilderna jätte fina tycker jag.


lördag,

Godmorgon sötisar!

Har ni sovit bra? Det har jag gjort, kanske främst för att jag sov i älsklingen säng och den är mycket skönare än min, haha. Det har varit skönt att sova ut också, måste ju gå upp så tidigt när det är skola. Men nu är jag pigg och utvilad!
Ska ner och äta frukost nu. Sen vid fyra tiden ska jag och Emelie in till stan och äta på coffeehouse och efter de ska vi på bio. Ska bli super kul eftersom jag inte har varit på bio på länge.

Ge mig det här snygga armbandet från cocoo. Det kostar 195 kronor, men är för tillfället slut på deras lager, segt!


finalen av let's dance!

Sitter hos älsklingen nu och ska kolla på finalen av let's dance som börjar snart.
Det står mellan Magnus och Laila, precis dom som jag ville ha i finalen. Jag hoppas så klart att Magnus vinner, för han förtjänar det mest. Han har gjort mest framsteg, Laila kunde ju dansa rean från början.
Jag kommer sitta och hålla tummarna för att Magnus ska vinna. Tråkigt att det är sista gången nu, har varit så roligt att se "pappabjörn" dansa, haha. Ni måste ju hålla med om att han ser ut som en pappabjörn. Så stor och gosig!
Vem tycker ni ska vinna?

Update: Magnus vann! Kan lova att det kom en massa glädjetårar från mig. Nu känner jag mig helt lycklig, haha.


linnet från forever21,

Kom nyss hem från träning. När jag och Emelie skulle cykla hem så var det motvind i 20 minuter, usch så jobbigt det var!

Har fått ett par frågor om vart det här linnet, som jag hade i collaget, kommer ifrån. För att besvara alla era frågor om det så kan jag säga att det kommer från forever21.

fredag!


Fick sluta tidigare från foto så jag har varit hemma sen kvart i tre.
Har precis ätit en toast
och sitter och äter en daim nu, så att jag inte ska behöva träna på tom mage.
Ska möta Emelie vid konsum om 40 minuter och sen är det träning, så måste skynda mig och byta om och så nu.

önske outfit!♥

Här kommer ännu en till önskeoutfit. Det är så roligt att sitta och sätta ihop olika, haha. Den här outfiten vill jag ha nu i vår. Snygg och coolt när smyckena blir färgklickarna i det hela.

Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns♥

Godmorgon sötisar!

Äntligen är det fredag och helg! Veckan har gått jätte fort tycker jag, och det ur ju skönt.
Har sovmorron till halv 12 idag. Men funderar på om jag ska åka till friskis och gymma innan skolan eller inte. Slutar runt halv fyra, men det blir säkert tidigare som vanligt. Ska möta Emelie vid konsum 20 över fyra så ska vi cykla till tärningen som börjar klockan fem. Sen måste jag skynda mig hem och duscha och så. Ska åka till älsklingen och jag måste vara där innan let's dance börjar, för jag vill inte missa någonting.
Men nu sak jag ner och äta frukost, sen besluta om dte blir friskis eller bara en promenad.
Förresten det vore jätte gulligt om ni röstade på mig hos den här tjejen.

Ha en super bra fredag!
 

tävlar om att bli veckans blogg och vinna ett presentkort!

Såg nyss att jag var med och tävlade om att bli veckans blogg hos den här tjejen. Visste inte om att jag var med, men sånt är alltid kul. Om jag vinner får jag ett present kort på gina tricot som är min favorit affär, så det skulle vara super snällt om ni röstar på mig!
Nej nu kallar sängen, så godnatt på er alla!

svaren från frågestunden!

Här kommer svaren och frågorna från frågestunden:

Tränar du någon sport, och hur bra är du?

Jag tränar friidrott sen 9 år tillbaka. Vet inte riktigt hur bra jag är, det beror så klart på vem man jämför med. Men jag ligger sexa i sverige på 300m häck bland alla tjejer födda -91. Så man får dra sin egna slutsats om jag är bra eller inte.

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag tyckte att det verkade kul att dela med sig lite av sin vardag. Att få skriva av sig och sen se vad andra tycker.

 Vad är bäst/sämst med att blogga?
Vad som är bäst med att blogga är rätt svårt att svara på eftersom jag gillar nästan allt med bloggen. Det är roligt när folk tycker om de jag skriver och så. Men vad som är sämst är att jag kan få dåligt samvete när jag inte har skrivit ett inlägg på länge.

Vad är ditt drömresemål?
Jag har två riktiga drömresemål det är att åka till Thailand och USA. I Thailand vill jag ligga på någon fin vit strand och bara njuta och i USA vill jag go crazy bland alla affärer.

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Jag är väldigt lång, hela 176,5 centimeter men vad jag väger förblir en hemlighet.

Vad läser du för gymnasieprogram?
Jag läser sam media, går andra året nu.

Vad har du för planer efter studenten?
Jag har två grejer som jag vill göra efter studenten. Antingen vill jag åka och jobba som au pair i USA och samtidigt studera på något universitet där. Eller så ska jag jobba ihop mycket pengar under sommaren och sen resa någonstans och vara borta i två månader.

Vad vill du bli?

Jag har två grejer som jag vill bli, rätt skillda saker faktist. Det första är att jag vill bli stylist men sen vill jag även bli en special utbildad polis. Ni vet att bli som James Bond har alltid varit min dröm. Så det står och väger mellan mode eller ett tufft liv som nya james bond!

Vilka bloggar är dina favorit bloggar och varför?
Jag tycker att det finns många jätte bra bloggar men en av mina favoriter är febbs. Hon uppdaterar ofta och verkar vara en jätte gullig tjej. Hon lägger också in sina snygga outfits varje dag, man kan få mycket inspiration från henne. Blondinbellas är också välbesökt av mig, varför? För att det är blondinbella, haha. Men hon är riktigt trevlig i verkligheten, även om hon verkar vara en aning mycket.

Vilka bloggar följer du?
Jag följer rätt många bloggar faktist, mer eller mindre. Några av dom jag följer är febbs och idas. Sen följer jag alla jag har på bloglovin och mina vänners så klart.

Hur skulle du beskriva din stil?
Har jag någon stil? Haha, men skulle inte direkt kunna säga att jag har någon speciell stil. Jag tar på mig det som finns i garderoben.

Vad ska du satsa på för trend i vår?
Jag följer inga trender riktigt. Men en kort jeansjacka ska jag inhandla.

Vad är roligast att shoppa och hur mycket shoppar du för i månaden?
Jag måste nog säga att det är roligast att shoppa armband, armbandstokig som jag är, haha. Eftersom jag bara lever på studiebidraget och inte har något jobb så kan jag bara shoppa för 1050 i månaden och det gör jag.

När fyller du år och när är du född?
Jag är ett litet sommarbarn. Jag fyller år den 23 juni och jag föddes 1991. Vilket innebär att jag fyller 18 år om lite mindre än tre månader!!

Vad skulle du göra om du  vann en miljon kronor?
Om jag vann så mycket pengar så skulle jag spara undan rätt mycket av dom. Men jag skulle också bjuda min älskling på en resa till Thailand. En hel del shopping skulle det också bli.

Vilket är ditt favorit ämne i skolan?

Mitt favorit ämne i skolan är nog historia skulle jag tro. Ett ämne som många hatar, men det är ju rätt roligt ändå!

Vad skulle du ta med till en öde ö?
Jag skulle ta med en lyxkryssning så att jag kunde åka därifrån, och älsklingen skulle också åka med till den öde ön.

Favorit mat?

Båda kycklingfilé och tacos är två stora favoriter hos mig, dom delar nog första platsen.

Tror att det här är svar på alla frågor
, fick vissa liknande frågor flera gånger så jag skrev inte alla.
Men ska kila iväg och äta lite nu. Godnatt sötisar och tack för alla frågor!

frågestund


Ska alldeles snart iväg och möta Emelie. Tänkte passa på att ha en frågestund nu eftersom jag har fått en förfrågan om det, medans jag är borta på träning och ett möte. Svarar ikväll när jag kommer hem runt 10 tiden. Så passa på att fråga det ni vill!

the city

Ska kolla lite på the city nu innan jag ska iväg till konsum och möta Emelie för en promenad till träningen. Skulle ha något möte innan träningen börjar också. Därför vi måste gå en timme tidigare.
Update: Oj märkte att jag hade skrivit fel menade Whitney, haha. Men så kan det bli när man har brottom.

me like,

En snygg liten party outfit! Klackarna från Balmain har jag haft med tidigare i bloggen, men dom är så sjukt snygga! Örhängena från Chanel är jag ett stort fan av, kan jag lova.

090326

Godmorgon sötisar!

Jag är super trött nu, så det är skönt att det är helg snart!
Börjar skolan halv 9 idag och vet inte riktigt när jag slutar, antar att det blir runt fyra tiden eftersom vi har individuella samtal på special idrotten och jag är sist. Det betyder att jag kommer ha en håltimme på ungefär två timmar, och det är väldigt segt!
Har träning klockan 8, och så blir det en lång promenad dit.

make-up utbildningen på kicks,

Kom precis hem från Kicks. Var som sagt där på make-up utbildning. Det var jag och fyra till tjejer. Skönt att vi var så några, för då kunde hon hjälpa mer.
Idag fick vi lära oss lite om rengöring och sen lägga en bas make. Sen fick vi gå runt och kolla i butiken. Skönt eftersom det bara var vi där, då kunde man gå och kolla i lugn och ro. Hade tid till att måla naglarna också, så det blev en ljusrosa nyans från chanel för min del.
Vi använda nästan bara produkter från chanel och när vi skulle lägga på foundation så visade det sig att jag hade en exakt lika dan hemma. Det var faktist mycket givande och sista gången ska vi få lägga en riktigt fest make med lösögonfransar och hela köret.


önske outfit!♥

Har suttit och klistrat ihop den här snygga outfiten som jag vill ha när våren kommer. Gullig med den där tröjan och coolt med lackleggings. Älskar verkligen örhängena från chanel!

mys med älsklingen

Kom nästan nyss hem från skolan. Sitter här med älsklingen. Var länge sen vi träffades, mys!
Väntar på att mamma ska göra våfflor åt oss.

selita ebanks

Kolla in Selita Ebanks snygga partyoutfit! Klänningen var jätte snygg och kommer såklart från älskade Balmain.
Balmain har verkligen sjukt snygga klänningar, särskilt i vårkollektionen för det här året.

våffeldagen!


Godmorgon sötisar!

Idag är det våffeldagen! Det betyder att jag tänker äta en massa våfflor lite senare. Eller inte en massa, det beror på hur många jag orkar för dom är rätt mättande. Självklart ska jag ha sylt och grädde på, det är då dom är som godast!

Har sovmorron till 20 i tio idag. Slutar vid kvart i tre ungefär. Då ska jag hem, ska kanske plugga lite om jag orkar och sen ska jag nog ut och gå. Kvart i 7 ska jag vara på Kicks. Make-up utbildningen börjar idag, den blev ju inställd förra onsdagen.

Ha en super bra dag!

even the best fall down sometimes,


Har varit och kört intervaller, dom var rätt jobbiga och det var segt att springa på det här hala underlaget. Älsklingen skulle ha kommit hit, men han har mycket plugg så jag har varit ute och gått i en timme och 20 minuter istället. Måste ju sysselsätta mig med nått, haha.
Mår rätt dåligt nu, vet inte vad det är med mig. Känner mig konstig, men det går säkert över efter jag har tagit ett bad.

temadag

Kom nästan nyss hem från skolan. Hade som sagt temadag i skolan idag. Var verkligen supertråkigt, plus att vi var i skolan en timme mer än vi brukar vara på tisdagar. Det enda bra med den här tema dagen var nog fikat, haha. Favoriten var Elins argagubbar med lite grädde från Pontus tårta.
 

tisdag,

Godmorgon sötisar!

Det snöar ännu mer idag, jag som trodde att det bara skulle snöa lite igår. Usch så tråkigt!
Idag har vi temadag, främlingsfientlighet. Vilket betyder att vi inte har någon sovmorron som vi brukar ha på tisdagar, istället börjar vi halv nio. Sen slutar vi runt tre tiden.
Klockan 6 är det intervaller som gäller, har kollat på programmet och det ser riktigt jobbigt ut. Dagen avslutas med att älsklingen kommer hit och myser.

Ska ner och göra frukost nu och sen klä på mig och allt sånt där onödigt.

Ha en bra dag! ♥

Mary-Kate

Gillar MK's outfit på den här bilden. Super snyggt och ändå inte för uppklätt. Hennes hår är sådär snyggt ofixat. Eller vad tycker ni?

Men ska plugga nu och sen sova, så vi hörs imorrn. Godnatt sötisar!

promenad + chokladmuffins

Har varit ute och gått med Emelie i en timme. Skönt att gå men lite segt att det är så tråkigt väder nu.
Har precis bakat chokladmuffins. Vi ska ha med oss fika imorrn till skolan för vi ska ha nått fika bord. Så det här är min insats.

Disney Couture

Jag har blivit kär pånytt, förutom i älsklingen så är jag nu också kär i alla smycken som kommer från Disney Couture. Dom är sjukt söta! Vill ha nästan allt därifrån. Har tagit fram mina favoriter här, det går inte att bara ha en favorit.

.

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Har hunnit äta lite vaniljyoghurt blandad med kiwi, banan, äpple och min egengjorda müsli. Super gott och mättande!
Ska ut och gå senare med Emelie, jag tror att vi bestämde så.

Kollar på armband nu och hittade dom här två snygga på asos. Det vänstar kostar 136 kronor ungefär och det högra är från Disney couture och kostar 332 kronor.

måndag,

Godmorgon sötisar!

Usch jag hatar måndagar! Första dagen på veckan och det betyder att jag har fem långa tråkiga skoldagar framför mig. Det blir inte bättre av att jag vaknade upp imorse och såg att det var alldeles vitt ute. Det har kommit ny snö! Jag som trodde att våren var påväg nu, men nej. Vill inte ha mer snö nu, hoppas att den försvinner lika fort som den kom.

Börjar kvart i 10 idag med spanska, sen har jag svenska, lunch och naturkunskap. Slutar 10 över två. Efter de tänker jag nog åka hem och ta en promenad. År träningsledig idag så måste iallafall ut och gå så att jag gör någonting.

Nu känns det skönt att det bara är 35 dagar kvar tills vi ska på träningläger till Torremolinos!
Bilden är från förre årets träningsläger i Torremolinos.

Ha en bra dag!
-M

In the Realm of the Basses

Kollade ni på gossip girl idag? Det gjorde jag.
En av dom bästa tv serierna som finns tycker jag. Ett bra avsnitt som alltid. Gulligt att Serena och Dan blev tillsammans igen. Ett super sött par!

veckans bloggare

Fick nyss reda på att jag blev veckans bloggare hos Mia. Tack alla som har röstat på mig, super snällt av er!

black book

Hittade den här snygga t-shirten på den här sidan. Den kostar 375 kronor och finns så klart inte i min storlek. Men jag tycker faktist att den påminner om en t-shirt som fanns på gina tricot för ett tag sen.

Where do I go wrong, should I pray for a miracle

Kom precis hem från mammas jobb. Var där och hjälpte henne att städa i det nya köket, så nu betalar hon när jag ska på bio och allt jag behöver då.
Tänkte göra lite fruktsallad nu och sen försöka plugga lite.
Ikväll blir det att kolla på favorit serien gossip girl och så kommer älsklingen förbi. Vi kanske ska kolla på någon film, men jag vet inte.

klackar

Sitter och kollar på nyheterna från Dinsko och hittade den här snygga klackisen. Jag gillar den skarpt och den skulle gärna få pryda mina fötter i sommar. Kostar 399 kronor, vilket är väldigt billigt för en sån snygging.

bilder från gårdagen,

Här kommer några bilder från gårdagen. Tog inte så många och dom flesta blev rätt dåliga så dom här får duga.
Först var vi hos Emilia och åt paj och hade det mysigt. Sen åkte vi vidare på fest. Det var roligt, fast jag fick sjukt ont i fötterna.

emelie & jag.




kundvagnsdragning, sen middag & fest

Har precis kastat i mig lite sallad och duschat. Ska snart åka iväg och dra kundvagnar på köpis, sen skjutsar mamma och pappa mig till Emilia. Där ska vi äta några tjejer innan vi drar iväg på fest.
Är inte fixad eller nått än så den här bilden får duga för tillfället,
Har i alla fall på mig ett linne från zara och en kjol från gina.

topshop

Älsklingen ligger och kollar på gamla skolfoton medans jag passar på att sitta lite vid datan. Kollade in på topshops sida och hittade dom här tre söta men lite konstiga klänningarna. Dom skulle jag vilja ha i sommar! Dom kostar mellan 35 och 40£.

lördag

Godmorgon sötisar!

Igår
hamnade jag hos Carro med en massa andra kompisar. Vi kollad epå let's dance och sen kolloade vi på illusionisten. Det blev  även lite guitar hero.
Kollade ni på let's dance? Så glad att Magnus gick vidare, det var säkert tack vare min röst.

Men ska äta frukost nu med älsklingen.
Ha en bra dag!

de mest eftertraktade skorna i vår

Dom här super snygga klackisarna kommer från Balmain och ses på var och varannan modells fot från Balmains vårkollektion. Dom är verkligen grymt snygga, men dyra! Om någon vill ge mig lite över 19 000 kronor så har jag råd att köpa dom. För 19 462 kronor blir dom dina.
De har kopierats flitigt, men alla kopior tog slut lika snabbt som dom kom in.

fredag!

Godmorgon sötisar!

Äntligen fredag och helg! Känns som om veckan har gått jätte fort.
Vaknade för ett litet tag sen. Ringde till killen som sköter rekryteringen på Furuviksparken nyss. Han hade försökt fått tag på mig igår. Han ställde några frågor och sa att dom skulle höra av sig sen om sommarjobbet.

Har sovmorron till halv 12 idag. Börjar med historia redovisningar och sen har jag foto. Ska bara göra en tidningsframsida och ett mitt uppslag. Så jag får nog sluta tidigare än halv 4. Räknar med att vi får sluta runt halv tre kanske. Vi har aldrig gått till halv fyra får jämt sluta tidigare, och det är så skönt!

Tycker att det här armbandet är rätt sött. Det finns på bracy och kostar 179 kronor.

Ha en super bra dag!

träning

Klev nyss ur duschen och ska göra en smoothie nu.
Intervallerna gick bra, men usch så jobbigt det var. Trodde aldrig att vi skulle bli klara, det var sjukt många, haha. Sen hann vi gymma 45 minuter efter intervallerna, plus en timmes promenad innan dom med Emelie. Är helt slut nu, ska bli skönt att sova sen!
Min dag har varit riktigt bra, skönt att röra på sig. Hur har eran dag varit?

Lauren conrad

Älskar Lauren Conrads stil. Hon ses jämt i så snygga outfits. Hennes garderog kan få flytta hem till mig.
Men ska kila ner och äta nu, sen bege mig mot konsum där jag ska träffa Emelie för en promenad till träningen.

You're the closest to heaven That I'll ever be,


Godmorgon sötisar!

Veckan har gått så fort tycker jag, det är redan torsdag. Idag har jag en rätt kort skoldag, börjar halv 9 och slutar 20 i två. Har intervaller före gymmet ikväll, tror att dom börjar runt 7. Kanske blir en promenad till intervallerna också, så att jag fåt röra på mig lite extra.

Ha en super bra dag! Det tänkter jag ha.

.

Kom nyss hem från min promenad. Kände att de behövdes efter all tårta jag har ätit idag. Sitter och äter lite frukt nu och ska fortsätta plugga.

I just want you to know who I am,

Kom hem från skolan nyss. Tjejen från Kicks som höll i make-up utbildningen som jag skulle på idag ringde till mamma och berättade att hon hade brytit fingret. Så kursen börjar nästa onsdag istället. Faktist rätt skönt eftersom jag inte var så pepp på de idag. Så frågan är om jag ska på träningen vi har idag eller om jag ska vara med och firar min bror och farmor idag. Jag kör nog på det andra alternativet, kan vara gott att svulla i tårta istället för att träna. Blir nog en promenad i alla fall.
Dagens outfit:
skinnjacka från carlings, tröja från gina, sjalen har jag fått, jeansen och väskan är från gina.

onsdag,

Godmorgon sötisar!

Kom nyss hem från min promenad. Vaknade en timme före klockan skulle ringa och såg att solen lyste ute då. Så kände att det kunde vara skönt att gå ut och gå. Nu är jag mycket piggare också, den där promenaden gjorde susen.
Det är super skönt väder ute!

Sitter och dricker en smoothie nu och äter burk mandariner, är allergisk mot vanliga.
Börjar skolan 20 i tio och slutar kvart i tre.

Kolla in här om du vill se på riktiga grejer... IchO

tisdag,

Kom nyss hem från träningen och min  promenad med Emelie och Carro, mycket trevligt sällskap!
Sitter och äter fruktsallad nu och läser senaste nummret av vecko revyn. Om en timme börjar dom desperata hemmafruarna, en av mina favorit serier. Så spännande nu ju, vill veta vad som kommer hända.

snyggt linne med tryck,


Hittade det här snygga linnet på ginas webbshop. Rätt enkelt med ett snyggt tryck.  Det blir ditt för 129 kronor. Tycker att gina får in mer snygga kläder och väskor nu för tiden.

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen,


Godmorgon sötisar!

Har ni sovit bra? Det har jag gjort. Min säng var ovanligt mjuk och skön, eller det kanske var jag som var jätte trött, haha. Börjar skolan vid halv 10 med livskunskap och därefter har jag matte prov. Önska mig lycka till!
Slutar vid 20 över tre. Har intervaller senare ikväll, hoppas att det går bra med min onda benhinna nu då.
Ska ner och göra en smoothie nu, så är jag redo för skolan.

Ha en bra dag!

shenae grimes

Så här snygg var Shenae Grimes när hon var ute på en shoppingtur. Så vill jag se ut i vår.
Snyggt och avslappnat, me like!

söta grejer från queenpeach.

Hittade den här snygga tishan och dom här super söta örhängena på  queenpeach. Älskar rosetter och de där trycket. Om det inte vore för att jag sparar pengar nu till Torremolinos så hade jag klickat hem både örhängena och tishan.

måndag


Godmorgon sötisar!

En ny vecka och ett litet steg närmare Torremolinos, 42 dagar kvar!
Har sovmorron idag som vanligt. Börjar kvart i 10 med spanska. Slutar 10 över två. Då ska jag ner till stan och leta efter någon present till min bror som fyller år idag. Rätt sent ute, jag vet, men hittar jag inget får han presentkort eller pengar, haha.
Har ingen träning idag, tror jag. Måste i alla fall plugga jätte mycket matte eftersom jag har prov imorrn och så hinner jag nog med en promenad också.

Ha en bra dag!

gummistövlar

Enligt väderrapporterna så kommer det vara plus grader här framöver, vilket betyder att snön kommer smälta och jag kommer bli blöt om fötterna. Då skulle jag verkligen behöva ett par stövlar. Dom här snyggingarna kommer från dinsko och kostar 299 kronor.

Men ska plugga nu och sen sova. Godnatt!

armband♥

Älskar allt som har med armband att göra. Hittade dom här tre snygga armbandena plus ett sött headband och söta örhängen på river island. Man kan inte få för många!


Ha en bra kväll!

gossip girl

Om inte mindre än 35 minuter så börjar favorit serien gossip girl.
Dom har så snygga outfits på sig hela tiden. Skulle inte tacka nej till deras garderob!
Undrar vad som kommer hända i dagens avsnitt, förra avsnittet slutade väldigt spännande.
Förresten vad tycker ni om Chuck och Blair? Jag tycker att dom skulle bli ett perfekt par så jag sitter och hoppas på att dom ska bli tillsammans hela tiden. Dom är så lika till sättet.

snygga klackar på dinsko

Tog en promenad förbi Dinsko idag med älsklingen. Hittade dom här snygga klackisarna. Hade det inte varit för att min bror fyller år imorrn och jag måste spendera pengar på honom så hade dom fått följt med mig hem. Dom kostar bara 299 kronor.
Är det jag som är dåligt på att ta kort, eller är kameran dålig? Dom är lite snyggare i verkligheten.

.

Tar ett litet break i mitt pluggande nu. Sitter och kollar runt på lite olika sidor på nätet och hittar massa saker jag vill ha i sommar. Den här outfiten skulle inte vara helt fel när solen visar sig.

är våren påväg?

Solen skiner och det är plus grader ute! Kan våren vara på väg nu? Får hoppas på att det här håller i sig och att det inte kommer mer snö nu eller blir kallare. Vill verkligen ha vår och sommar nu, så man kan hänga undan den tjocka vinterjackan långt in i garderoben.

Jag vill ha Laurens outfit. Den ser så somrig och härlig ut, super snyggt!


choklad

Kom till älsklingen för ett litet tag sedan. Ska äta mat här och sen kolla på film. 
Åkte förbi maxi på vägen hit och köpte choklad.
Choklad är verkligen min passion. Kommer ihåg när det fanns cloetta chokladkakor, älskade dom.

Svarar på alla kommentarer senare. 
Ha en bra kväll! 


smoothie+klick

Kom nyss hem från min långa cykeltur. Skulle ha sprungit intervaller idag, men min vänstra benhinna har börjat göra ont igen. Har gjort en god hallonsmoothie och ska läsa klick nu.


let's dance

Älsklingen kom hit runt kvart i sju, gjorde mat då och kollade lite på repriset av wipeout.
Sen kollade vi såklart på let's dance. Har ni kollat på de ikväll?
Magnus och Annika var bra som vanligt, och fyra stycken tior på buggen, jippi!
Vem tror ni åker ut ikväll? Jag hoppas på att Elisabet åker ut. Hon är duktig för att vara så gammal, men hon passar inte på topp tre.

Ska baka chokladbollar nu med älsklingen,
och sen så klart kolla på vem som åker ur let's dance.
Ha en super bra kväll!

toast

Har gjort en toast med tomat, skinka och ost på, super gott! Älskar verkligen de, perfekt att äta innan träningen tycker jag.
Fick som vanligt sluta tidigare idag, slutade halv tre ist för halv fyra. Vet faktist inte om vi har slutat när vi ska någon fredag, brukar jämt få sluta tidigare.
Måste cykla iväg till träningen snart, hatar att cykla när det är snö ute för då tar det längre tid.


Missa inte den söta tävlingen som den här tjejen har i sin blogg just nu.


fredag

Godmorgon sötisar!

Det är äntligen fredag! Veckan har gått rätt fort och nu är det helg, så skönt. Kan behöva vila upp mig.
Veckans fjärde och längsta sovmorron har jag idag. Börjar halv 12 med historia. Vi får nog reda på våra prov och våra arbeten om den amerikanska revolutionen idag, spännande! Sen har jag foto fram till halv 4.
Vid 5 börjar träningen, idag har vi styrka.
Sen kommer älsklingen hit, vi ska laga mat, tror jag, och kolla på let's dance.

Ska ner och göra mig en smoothie nu, innan jag läser lite bloggar.
Ha en super bra fredag!

söt sommarklänning

Kollar på lite klänningar på asos, vill ha någon till sommaren och till Torremolinos såklart. Hittade den här söta med fjärilar på. Men den kostar 1695 kronor, och det har inte jag råd med nu. Men om någon känner för att vara jätte snäll och vill köpa den här till mig så går det superbra, haha.

rensning bland smycken och träningskläder.

Har precis rensat ur bland mina träningskläder och mina smycken. Förstår inte hur jag kan ha så mycket träningskläder, har rensat ur tre kassar och har fortfarande super mycket kvar. Hittade många smycken som jag hade glömt bort att jag hade, blev mycket slängt men har rätt mycket kvar också.
Skönt att få bort lite av de jag inte använder.

ännu en skoldag avklarad

Kom hem för ungefär en timme sen. Har hunnit äta en toast med ost, skinka och tomater på, och så har jag hunnit göra klart alla historia frågor.
Skönt att det bara är en skoldag kvar sen helg, jag kan behöva sova ut lite nu. Höll på att somna när vi hade media idag, är super trött.

Sitter och kollar igenom Elin Klings outfits nu. Dom här två va rätt snygga, eller vad tycker ni?

torsdag

Godmorgon sötisar!

Jag är verkligen supertrött idag. Första dagen på veckan som jag inte har sovmorron, det känns en aning segt! Börjar halv nio och slutar 20 i två. En kort dag, och det är precis va jag behöver. Efter skolan måste jag plugga lite, sen måste jag nästan vila innan träningen ikväll. Den börjar klockan 8, men det blir säkert en promenad dit.

Måste ner och göra en smoothie nu, vi hörs senare!
Ha en superbra dag!



hårinpackning från lush

Mamma köpte en hårinpackning till mig idag från lush. Den luktar rätt gott, men jag har inte testat den än. Det är en ultimat näringsbomb som tillför fukt, näring och den ger håret glans.

onsdag

Kom nyss hem från skolan. Skönt att hälften av skolveckan har gått, bara två dagar kvar nu och sen är det helg.
Tänkte ta lite mat nu och plugga lite. Sen blir det en promenad till träningen, som börjar klockan 6, tror jag. Fick hem mitt armband idag från bracy som jag hade vunnit. Alla som samarbetar med bracy har chansen att vinna ett armband varje månad.

Hoping for the best, but expecting the worst

Godmorgon sötisar!

Har sovmorron idag igen, men inte lika lång som igår. Börjar 20 i 10 idag och slutar vid kvart i tre. Har träning senare ikväll, och blir säkert en promenad dit. Måste plugga lite idag också.
Men ska ner och väcka älsklingen nu så vi kan äta frukost.

Ha en bra dag!

cocoo

Kollar runt lite på cocoo och hittade dom här fyra snygga armbandena. Dom skulle vara snygga när man har fått lite mer färg på armarna. Dom kostar runt 145 kronor styck.

sega chokladrutor

Har precis bakat sega chokladrutor och jag hoppas på att dom blir lika goda som jag har tänkt mig, haha.
Snart kommer älsklingen hit, vi har inte riktigt träffats sen förra helgen tror jag. Så det ska bli mys!
Vill kolla på dom desperata hemmafruarna som är ikväll, men jag vet inte om oskar är så förtjust i dom. Men det var ju så spännande förrra gången, och jag kanske kan locka med mina hundögon, haha.

Leighton Meester

Leighton Meester är hur gullig som helst och hon har jämt så fina outfits. Både i serien när hon spelar Blair och i verkliga livet. Hon är naturligt vacker och om jag fick välja att likna någon skådespelerska så skulle jag nog välja henne.

sovmorron!


Godmorgon sötisar!

Har sovmorron och börjar 20 över 10, tror jag. Sen har vi simning sista lektionen och slutar 20 över tre.
Det blir säkert en promenad lite senare, eftersom det har börjat snöa nu och jag älskar att gå när det snöar.
Ikväll är det dom desperata hemmafruarna, det får jag inte missa! Förra avsnittet var så spännande och det hände så mycket.

Ha en bra dag!


balmains höstkollektion♥

Det räcker inte med att skapa en snygg vårkollektion, självklart är höstkollektionen lika snygg. Det är Balmain jag pratar om. Höstkollektionen som visades i Paris i början av mars är lika snygg som vårkollektionen, och den var snygg!

färgat håret

Kom nyss hem från frisören, var där och färgade håret. Kan inte säga att jag är så där jätte nöjd, men det är väl bättre nu än innan jag färgade i alla fall. Fast det blev inte en så stor skillnad och det blev inte som jag ville ha det.
Har även köpt en playsuit från indiska, jätte skönt material och den kan nog bli väl använd i sommar. Kommer nog en bild senare när kameran har laddat klart.
Ska iväg och springa intervaller alldeles snart sen blir det nog lite plugg.

tee från chicy

Har hittat en snygg tee på chicy som jag vill ha. Den kostar 419 kronor.
Den skulle vara snygg till ett par slitna jeansshorts, gladiatorsandaler och massa stora armband, i sommar.


måndag

Godmorgon sötisar!

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit bra, lagomt lugn och skön med tjejmys och filmkväll.
Nu är det en ny vecka och en ny start, plus att det bara är 49 dagar kvar till Torremolinos!

Går i skolan från kvart i 10 till 10 över två idag. Men stannar nog ett litet tag och pluggar. Måste börja med specialidrotts arbetet som ska vara inne på torsdag.
Sen ska jag ner till stan och kolla efter skorna som jag vil ha. Halv fyra ska jag färga håret, jag är supernervös redan nu för jag vet inte alls hur det kommer bli. Det kan ju bli hel fel och jätte fult.
Dagen avslutas med intervaller.

Ha en bra dag!

gossip girl och wipeout

Har pluggat ännu mer nu, så förtjänar en lugn stund framför tv:n. Först blir det favorit serien gossip girl, sen ska jag kolla på wipeout som har premiär idag. Utifrån vad jag har sett på reklamerna så verkar det vara riktigt roligt. Måste hinna göra en smoothie också innan gossip börjar.

plugg+rulltårta

Det har blivit en massa plugg nu, sen jag kom hem från träningen och promenaden med Emelie. Har varit till mammas jobb och fotat klart till fotoläxan jag hade. Tror att jag lyckades få ihop rätt bra bilder till temat jag fick av våran lärare.
Nu förtjänar jag en liten bit rulltårta, som mamma har bakat tidigare idag.

söta gummistövlar

Jag skulle verkligen behöva ett par gummistövlar nu. Det är slaskigt och blött ute, så mina fötter är jämt blöta när jag har varit ute. Vilket leder till att jag inte blir fri från min förkylning. Dom här två söta paren hittade jag på have2have. Dom skulle sitta fint på mina fötter nu så jag slipper gå runt med blöta fötter.

söndag

Godmorgon sötisar!
Sitter och dricker varm oboy med grädde i. Ska snart iväg och träna, sen blir det en promenad hem. Resten av dagen måste ägnas till plugg och så ska jag till mammas jobb och fota lite till mitt arbete.

 Ha en super bra dag!

filmkväll

Har precis kollat på The medallion, super kul film! Och ska kolla på Bad company som börjar snart. Men innan måste jag ställa in mina nachochips med ost på i ugnen så att osten smälter. Så gott!

Ha en bra kväll!

whitney port

Whitney Port har jämt så söta outfits på sig. Den här är supersöt och somrig.

L.A Candy

Visste ni att Lauren Conrad från the hills ska ge ut en bok?
Den kommer ut i juni, frågan är om det blir en hit eller tabbe. Boken är influerad av hennes eget liv. Så den kan bli rätt rolig att läsa, men det återstår så klart att se.
Det är i alla fall ett sött omslag.

jacka från nelly

Kom nästan nyss hem från intervallerna. Sprang dom med Emilia och Carro. Usch det var dom jobbigaste intervallerna jag har sprungit, benen blev helt sega och stumnade när jag sprang. Men nu så här efteråt är det skönt att jag klarade dom.

Den här söta jackan kommer från nelly. Den blir din för 3195 kronor. En aning dyr, men jätte söt tycker jag.

torremolinos, snart kommer vi!

Med snart menar jag att det bara är 51 dagar (om jag har räknat rätt) kvar tills vi åker på träningsläger till Torremolinos. 51 dagar är inte en så lång tid, känner på mig att det kommer gå fort. För er som inte vet så ligger Torremolinos långt ner i spanien, på solkusten.
Det ska bli så kul! Sitter och kollar på kort från förra årets träningsläger på Torremolinos, jag vill dit nu och bort från den här kylan, haha.


topshop♥

Godmorgon sötisar!
Ska ner och äta frukost nu och börja plugga lite. Inte så kul, men jag måste.
Sen ska jag springa intervaller, tror jag, om hostar lugnar ner sig vill säga.

Dom här tre sötsakerna kommer från topshop och dom vill jag ha i min garderob i sommar.

let's dance

Tjejerna åkte nyss hem. Vi åt tacos, kollade på let's dance och bara pratade.
Såg ni let's dance? Jag förstår inte hur Elisabet fortfarande kan vara kvar.
Magnus var så klart bäst som alltid, hihi. Han är ju min stora favorit, om ni inte redan har märkt de, och han måste verkligen vinna. Han ser ut som en riktig "pappabjörn" enligt mig.

Ska sova nu, är verkligen super trött, svarar på alla kommentarer imorrn.
Godnatt!
 


äntligen helg!

Godmorgon sötisar!

Äntligen är det fredag och helg. Behöver få sova ut lite känner jag, är så trött nu.

Idag blir det en lång skoldag, börjar halv 9 och slutar halv fyra. Men vi brukar på sluta tidigare och jag hoppas på det. Efter skolan har jag träning. Sen ska jag vara med Emelie, Linn och Carro. Vi ska kolla på let's dance och bara mysa.
 Ha en super bra fredag!

kärleken är vårt livs största glädje,

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Var in och kollade om skorna jag vill ha hade kommit in i rätt stolek men det hade dom inte. La i alla fall undan en jätte söt playsuit som jag kanske ska köpa. Måste prata lite med mamma först och höra om hon tycker att jag ska köpa den eller inte, haha. Sen fick jag en tid bokad, så nu känner jag mig lite mer lugn.
Ska snart äta och sen möta Emelie och Carro(?) på konsum så vi kan promenera iväg till träningen.

Sitter och kollar runt lite på topshop och har hittat en outfit som jag skulle vilja ha nu när sommaren kommer.


torsdag

Godmorgon sötisar!

Sitter och äter frukost nu, sen ska jag iväg till skolan. Slutar 20 i två idag, men måste stanna kvar och göra klart en engelska grej som vi har till imorrn. Känns som om vi har grejer i skolan hela tiden nu.

Ingen har väl missat att Nicole och Joel har planer på att gifta sig? Jag tycker att det är gulligt.

min dag

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft. Gjorde inte så mycket i skolan, tog det mest lugnt.
Sen var jag på stan och åt en god ost och skink macka, en sån där varm, på coffee house med älsklingen. Hade träning efter de, den var jobbig men såklart rolig.

Hittade dom här snygga armbandena på chicy.

ett halvår♥

Idag har det gått ett halvår sen jag och min älskling blev tillsammans. Det har varit 6 stycken jätte bra månader. Jag älskar dig oskar!

Har sovmorgon idag
till 10 i 11. Men jag tänkte åka lite tidigare till skolan och göra klart en läxa som vi har till imorrn. Har ingen spanska idag så jag slutar halv två istället för 10 i tre. Efter skolan ska jag ner till stan och kolla efter ett par skor och sen äta med älsklingen.
Sen får jag promenera iväg till träningen som börjar klockan 6.

desperate housewives

Snart börjar en av mina favorit serier. Alla förstår nog att det är dom desperata hemmafruarna jag pratar om. Känns som det var evigheter sen det senaste avsnittet var, och jag kommer inte ens ihåg vad som hände i det.

Kommer ni också sitta klistrade framför tv:n klockan nio för att se dom nya avsnittena?

Update:
Undrar vad det är med Dave egentligen, spännande!
Tycker så synd om Carlos nu sen han har blivit blind, han är ju så gullig. Särskilt när han ramlade ner från scenen när dte hade börjat brinna, då var det så synd om han stackaren.

peaches geldof

¨
Söta Peaches Geldof under en shoppingtur. Ge mig hennes outfit!
Så snyggt att hon matchar en tuff liten skinnjacka med en söt tunika och snygga klackar.

Blir inga intervaller idag, för mamma tyckter inte att de är bra om jag ska vara ute och springa intervaller nu när jag har hosta. Blä, jag vill ju!
Men ska istället ut på en promenad, orkar inte sitta inne hela dagen. Älsklingen ska nog sova här, tror jag. Så det blir mys! Har inte hunnit pratat något med honom än.


Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.♥

Godmorgon sötisar!

Sitter och äter frukost nu, sen ska jag kila iväg till skolan. Börjar klockan 9 och slutar 20 över tre. Har historia prov idag, så önska mig lycka till!
Har intervaller idag, men jag har fortfarande hosta så jag ska höra med mamma vad hon tycker om jag kan köra dom eller inte.

Ha en bra dag!

min dröm laptop♥

Har länge velat ha en liten söt laptop och här har jag hittat min favorit, den är super söt och jag är kär i den, haha.
Fast jag skulle inte tack nej till en hel vit heller.


en ny tröja,

Kom nästan nyss hem från stan. Gymmade först ett litet tag sen sprang jag över till gina en snabbis innan pappa hämtade upp mig. Nu ska jag duscha och sen plugga resten av kvällen.
Köpte den här tröjan,  jag är inte så bra på att ta kort på saker och ting har jag märkt, men den är i alla fall finare i verkligheten.


Ha en bra kväll!
-M

första skoldagen efter lovet

Godmorgon sötisar!

Sovit bra? Jag har sovit sådär, första natten jag sover själv utan älsklingen nu på nästan en vecka. Det kändes en aning tomt utan honom.

Idag är det första dagen i skolan efter sportlovet, usch va jobbigt! Men tur att det inte är en sång lång dag idag. Jag börjar kvart i 10 och slutar 10 över två. Fast jag ska nog stanna kvar lite och plugga.

Det här söta armbandet kommer från bracy och blir ditt för 119 kronor.

gossip girl

Såg ni gossip girl? Det gjorde jag.
Ett bra avsnitt tycker jag, bra att Jenny flyttade hem igen och rev sönder dom där papprena. Känns som om det ordnar upp sig lite för henne nu.

with no one to love you, you're going nowhere


Har precis sovit lite. Skulle egentligen plugga men så blev jag trött och somnade, duktigt malin!
Så får ta och plugga lite mer senare istället. Kanske efter Gossip girl som börjar om en timme. För det måste jag verkligen se. Det är så spännande nu!

klänning från asos


Den här söta klänningen vill jag ha i sommar. Den finna på asos och kostar runt 500 lappen.
Sött med vita blommor så att det inte bara blir en helsvart klänning.

söndag

Godmorgon sötisar!

Sovit bra? Det har jag gjort.
Ska iväg och träna snart, träningen börjar 11. Sen måste jag plugga historia eftersom vi har historia prov på tisdag och jag har knappt pluggat till de.

Igår var jag älsklingen, Linn, Petra och Erik hos Carro. Vi hade med oss mat och kollade på melodifestivalen ett tag. Sen kollade vi på Saw 5 och avslutade med en mindre läskig film Tom & Jerry och den magiska ringen. En lugn och mysig kväll.

Btw så har alla mina kommentarer försvunnit som jag skulle svara på nu. Blogg.se har strulat så mycket på senaste tiden, blir så arg!

Ha en bra dag!  ♥

RSS 2.0