.


Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

lördag,

Har varit på stan med Carro idag och sen solat. Köpte en tunika och två tröjor, en present till mamma och sen lite grejer till håret.
Ska möta Carro om ett litet tag,så ska vi cykla och köpa glass. Sen ska vi träffa Sandra och hennes kompisar och grilla. Det blir Mys!

Kvällens outfit:
shorts från acne, linne från h&m och tröjan kommer från gina tricot + mina gladiatorsandaler från dorothy perkins.

Fredag,

Godmorgon sötisar!

Börjar skolan halv tolv idag och slutar runt halv fyra tiden. Har redan hunnit träna och städat hela huset. Nu ska jag göra lite mat och sätta mig ute i solen.
Ha en bra dag!

Klantigt malin!

Har precis haft orientering i skolan. Det är nog inte riktigt min grej tror jag. För jag hann med att ramla, få en bula, stuka foten och skrapa upp benet under dom 48 minuterna jag var ute. Klantigt värre säger jag bara!
Hoppas er start på dagen har varit bättre!

Topshop

Gillar den här tunikan från Kate Moss kollektion för Topshop. Den skulle vara jätte söt med gladiatorsandaler och lite brunare ben. Men är den värd 600 kronor?



Monki,

Varför finns det inte ett Monki i gävle? Om det fanns vet jag vart alla mina pengar skulle spenderas, haha. Dom här två är verkligen supersöta och dom skulle gärna få komma hem till mig. Tunikan kostar 350 kronor och klänningen kostar bara 180 kronor.

And you can't fight the tears that ain't coming, Or the moment of truth in your lies

Har varit så underbart väder idag! Direkt när jag kom hem från skolan så invigde jag min nya bikini, som jag köpte tidigare idag, och låg och solade i två timmar. Sen åkte jag ner till stan för att slinga håret på min favorit salong, dom höll den öppen 45 minuter längre bara för att hinna göra klart mitt hår. Känner mig hedrad! Det blev lite ljusare slingor i hela håret, så att det blir lite fräschare till sommaren.

Den här bikinin köpte jag i dag. Kommer från Matthew Williamson's kollektion för h&m. Kostade 149 kronor delen.

Bloggpaus,

Nu har jag bestämt mig för att jag behöver ta en bloggpaus. Har mycket i skolan nu och mitt liv känns inte sådär jätte bra för tillfället. Det känns som om jag har hamnat i en svacka där allt går neråt och allt dåligt drabbar mig. Hellst av allt vill jag stänga in mig från allt ett tag och sen komma ut när det känns bra. Jag mår förhoppningsvis bättre om en vecka så då är jag tillbaka. Men det kan hända att jag kastar in ett inlägg under veckan.
Ha det superbra så länge!

Söndag,


Kom precis in, har suttit ute och pluggat. Innan de följde jag med älsklingen till skolan för han skulle redigera lite. Nu tänkte jag försöka skriva klart mitt boktal och klockan fem ska jag iväg och träna.
Ha en bra dag!

Lördag,

Idag har jag hunnit med en hel del saker känns det som. Jag joggade i morse, städade mitt rum nyss och packade precis upp resväskan (sen träningslägret.) Har suttit ute i solen och skrivit lite mer på mitt boktal som jag ska hålla på måndag. Jag läste bästa boken Om jag kunde drömma så det är den jag ska hålla ett tal om.
Om tio minuter kommer Emelie förbi här, då ska vi cykla och möta Linn. Ska kolla när Sweet minority spelar och ikväll ska jag vara med älsklingen.

Matthew Williamson

Gillar den här outfiten från Matthew Williamsons kolletion för h&m. Den är somrig och söt. För övrigt så hittade jag faktist inte så mycket annat som jag gillade. Det enda som föll mig i smaken var nog den här outfiten, en tunika och en bikini. Men det kanske fanns mycket snyggt som jag har missat bara.

Blommigt,

Gillar dom här två blommiga klänningarna från Nelly. Den högra kostar 549 och den vänstra kostar 599 kronor.


Kärleken är som en duva: Håller man den för hårt kvävs den. Men håller man den för löst flyger den bort.

Fredag,

Godmorgon sötisar!

Idag är det fredag, superskönt med helg! Har precis städat klart huset och gjort frukost. Tänkte åka ner till stan om en timme och kolla lite, sen börjar jag skolan halv tolv med historia redovisning. Slutar halv fyra, men kommer säkert sluta lite före det som vi alltid gör.
Känns skönt att jag inte har några planer för resten av dagen, så jag får helt enkelt se vad som händer.
Ha en bra dag!

Jag vill tipsa er om att alla som bloggar kan starta ett samarbete med Bracy. Där har man chansen att vinna armband och kan få rabatt på deras varor. Det enda ni behöver göra är att maila till [email protected] och ange min bloggadress då.

Mitt paket,

För er som undrade så var det dom här två sötsakerna som låg i paketet som jag hämtade idag. Vann dom i en tävling hos Tess.
Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen ner och hämta en stor skål med chokladpudding och grädde.
Ha en bra kväll!



Torsdag

Godmorgon sötisar!

Känner på mig att det här kommer bli en lång dag. Börjar skolan halv nio och slutar tio över fyra. Då måste jag hem och äta lite och så för sen är det stafett-DM ikväll. Lär hinna med lite plugg också hade jag tänkt.
Ha en bra dag!

sött från Lindex

Dom här två sötsakerna kommer från Lindex. Dom kostar 199 kronor och 249 kronor. Jag skulle kunna tänka mig att inhandla någon av dom här. Så det kanske blir en tripp förbi stan i helgen så jag kan prova dom.


armbandsgalen

Jag vill köpa en massa nya armband, stora som små och i alla möjliga olika färger. Det är snyggt med många färgglada nu till sommaren, men jag äger nästan inga, så jag känner att jag måste inhandla mig ett par. Fast det får bli senare när jag har lite mer pengar så tills dess får jag bara se men inte röra, haha.

Idag fyller världens bästa Oskar 18♥

Godmorgon sötisar!

Börjar skolan 20 i tio idag, ska då skriva en engelska bokrecension, och slutar kvart i tre. Efter de måste jag hem och försöka skriva ett boktal och lite senare ska jag till älsklingen och äta, eftersom han fyller år.
Ha en bra dag!

Idag fyller världens bästa Oskar 18 år. Hoppas du får en jättebra dag älskling! Älskar dig super mycket

Söt klänning från Lindex

Gillar den här söta klänningen från Lindex. Den skulle vara fin när man har blivit lite brunare, har gladiatorsandaler och solblekt hår, eller vad säger ni?

Målat naglarna

Har suttit och målat naglarna och druckit varm oboy. Märkte att mina naglar har nästan samma färg som klänningen jag köpte idag. Dock är dom en aning lite mer rosa än på bilden.
Ska cykla iväg och tävla nu, önska mig lycka till!

Är med och tävlar hos den här tjejen om ett presentkort på 500 kr.

Rachel Stevens

Jag gillar Rachels outfit på den här bilden. Den är perfekt en kallare sommardag. Snyggt med randig tisha, ljusa jeans, brun väska och gladiatorsandaler.
-Ge mig!

Tisdag,

Godmorgon sötisar!

Har nationellt prov idag i matte B, usch! Så önska mig lycka till, det kan jag behöva. Sen efter de så har jag en historia redovisning och jag vet knappt vad jag ska redovisa om eftersom jag har varit borta.
Efter skolan tänkte jag cykla ner till stan och köpa en klänning som jag har lagt undan. Sen måste jag plugga ett tag också.

Ha en bra dag!

Min dag,

Har haft fullt upp idag och kom nästan precis hem. Först var det Furuvik med klassen, vi studerade djurs beteende. Sen åkte jag med Emelie och Linn för att söka sånt där feriearbete som Gävle kommun delar ut. Jag fick jobb som hjälplärare i matte. Jag ska alltså jobba på en sommarskola och hjälpa elever som har det svårt med matte.
Nu måste jag äta lite och sen plugga en massa matte eftersom vi har nationellt imorrn.

Tycker att det här armbandet är riktigt sött. Det finns på Bracy och kostar 289 kronor.

Icho har en grym tävling på sin blogg, gå in här..

Måndag,

Godmorgon sötisar!

Somnade tidigt igår, så nu är jag utvilad. Ska till Furuvik halv tio med klassen  och kommer vara där tills vi slutar kvart i tre. Efter de ska jag på nån sommarjobbs grej och sen äntligen hem. Då blir det matte plugg resten av kvällen eftersom vi har nationellt prov imorrn.

Nu ska jag kila ner och göra frukost, vi hörs senare!

"Seder anything"

Har precis kollat på Gossip girl och ätit en toast. Även fast jag känner mig lite lost, missade förra avsnittet, så är det som vanligt super bra. Tyckte att middagen hos Waldor's var riktigt rolig.


Super söt!

Hittade den här super söta klänningen på nelly, snyggt med öppningen i ryggen. För 749 kronor blir den din.
- Me like!

Söndag

Har suttit ute och pluggat lite matte och ätit pannkakor. Ska snart följa med mamma till hennes jobb och hjälpa henne med lite grejer. Sen blir det nog mer plugg och kanske en promenad med Emelie.
 Här är lite av de jag köpte i Torremolinos. Fick även ett linne, tre armband, nagellack och navel smycke med mig hem.

Sött från Monki

Dom här tre sötsakerna finns på Monki. Den blåa är min favorit och kostar endast 180 kronor. Synd bara att Monki inte finns i Gävle.

Mys med älsklingen

Har precis kollat på to fast to furious med älsklingen. Den var rätt bra och det är ju grymt snygga bilar dom har.
Åt mat och tårta innan som jag hade gjort. Det är nämligen så att Oskar fyller år på onsdag så jag firar honom idag, för i veckan är det så mycket med skolan.

Lördag,

Kom nyss hem från stan, var där med mamma. Köpte ett solpuder och klippte mig. Mitt hår var verkligen slitet sen allt badande och solande. Klippte fem centimeter så nu känns det jätte kort, men det behövdes.

Gladiatorklackar

Medans jag var i Spanien hann mina gladiatorklackar, som jag beställde innan jag åkte, komma. Jag gillar dom starkt och även fast det är 9 cm klack som är dom super sköna att gå i. Ett bra köp!

Hemma från solen,

Nu har jag äntligen kommit hem efter elva dagars semester. Vi har haft det jätte roligt där, men det är skönt att få komma hem till sin egen säng. Vädret har inte kunnat vara bättre, sol varje dag och super varmt.
Ska hoppa in i duschen nu sen åka till älsklingen som jag inte har träffat på femton dagar. Hoppas ni också har haft det lika bra som jag!



RSS 2.0