Lördag,

Godmorgon sötisar!

Sovit bra? Det har inte jag, armen värker fortfarande efter svinis sprutan så jag har inte kunnat ligga på vänster sida där jag tog den. Usch! Men ska inte klaga, det är ju jätte många som har fått feber och så.

Klockan ett ska jag träna sen måste jag försöka plugga eftersom vi har prov på måndag och jag fattar inget av de vi ska ha på.
Ha en bra dag!

Me like!

Sötsaker, eller vad säger ni?
Jag vill ha, om ändå pengarna fanns.

Mysigt!

Jag vill köpa nya söta underkläder och söta pyjamaser nu till vintern. Känner att garderoben behöver förnyas lite. Mysis!

Dålig uppdatering!

Har varit en riktigt usel uppdatering från min sida nu den här senaste veckan, men det har varit hur skönt som helst! Har haft så mycket annat att göra, en massa plugg och träningar.

Tog svinis vaccinet idag, har ni tagit de?
Både jag och Elin var super nervösa så vi gick in tillsammans och höll handen, haha. Usch jag hatar sprutor!
Men det gick bra och gjorde nästan inge ont alls att ta den. Fast nu kan jag knappt röra armen för nu gör det riktigt ont.

Bilder från igår,

Kastar in lite bilder från igår nu när jag ändå inte gör något.

Vi var först hos Emelie och åt, sjöng och hade det roligt. Sen tog vi bussen till stan och gick in på Hang loose. Dock tröttnade jag och åkte hem efter ungefär 40 minuter, haha.


Boring!

Nu har jag riktigt tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Eller jo, egentligen borde jag skriva ett svenska tal men de orkar jag inte just nu. Boring!

Kanske ska cykla iväg och köpa lite godis, för då kan jag koncentrera mig bättre på talet så det blir gjort.

Söndag,

Godmorgon sötisar!

Äter frukost nu framför High school musical, mysig film. Blir nog en riktgt lugn söndag, har bara lite plugg som måste göras.

Bilder från gårdagen kommer lite senare, men nu ska jag kolla klart på filmen.
Vi hörs!

RSS 2.0