Ännu en dag har passerat

Jobbat 7-16 och efter de fick det bli lite träning, men blev mest prat med Andreas istället för träning, trevligt! Skulle beställa en bikini från h&m nyss, men så stog det att den skulle levereras i slutet av juli!! Vad är meningen med att beställa en bikini som kommer i slutet av juli, känns ju rätt onödigt, ville ju ha den nu nu nu! Men lär finnas fler fina, måste ta mig ner till stan någon dag och gå på bikinjakt!

Kollar lite halft på kvartsfinalen hockey VM nu, och väntar på att älskade Greys anatomy ska börja! Hoppas bara på att dom inte gjort någon musikal av detta avsnitt! Haha,


even the best fall down sometimes


Anne Hathaway vogue

lack från Chanel

Är sugen på att inhandla mig ett orangefärgat naggelack. De här från Chanel tycker jag ser riktigt snyggt ut. Sjukt sugen på att inhandla! Tycker det är så snyggt med orangefärgade naglar mot sommaren när man förhoppningsvis fått lite mer färg.

Träklack,

Är det bara jag eller är dom här skorna söta? Vill ha, ge mig!  

Söndag!

Haft en sjukt härlig söndag! Spenderade dagen stekandes i boulongern med vänner, förhoppningsvis har man fått lite mer färg nu än man hade innan, haha. Blev lite lunch på stan och sedan träning som gick rätt bra. Sitter nerkrupen i soffan nu och kollar på Gossip girl, älska!

Härliga lördag!

Kom hem från Solletuna och turebergsstafetten för runt en timme sen. Har varit där hela dagen och sprungit lite. Älska vädret!
Väntar på att mina kära vänner ska komma hit nu för grillning och mys!
Ha en bra lördag!

If i lay here, if i just lay here, Would you lie with me and just forget the world?


Härliga fredag!

Äntligen helg och vila från jobb! Spenderar kvällen i soffan med min kära far, loka melon, fruktsallad och hockey VM. Skön kväll! Ska upp imorrn för stafett springande, så känner att det här blir en alldeles utmärkt uppladdning.
Ha en bra kväll!

Blommigt från Asos,

Sitter och kollar igenom klänningarna från Asos. Är sugen på något blommigt nu till sommaren, eller något virkat fast har inte hittat någon jag fastat för.
Tycker iaf att dom här tre klännigarna va lite små söta! Gillar ryggen på den första och dom andra två ser så härliga ut!
Funderar på att klicka hem någon av dem, borde jag? Ska jag?

Greys anatomy♥

Sitter nerkrupen i soffan med tårar rinnande och kollar på Greys, så spännande och sorgligt! Älska!
Känner dock att det spårar lite när dom sjunger hela tiden, är det bara jag?
If i lay here, if i just lay here, Would you lie with me and just forget the world? 
 

Twenty8twelve Fall 2011 rtw

Sitter och kollar igenom Twenty8twelves höstkollektion. Finns så många sötsaker, ge mig! Hur sött är inte allt det här?

Ear cuff

Beställde den här ear cuffen lite tidigare idag från Style by tyra. Tyckte den va lite små söt!

Tisdag,

Har jobbat 7-16 och sedan kört en lätt träning idag. Alldeles död efter jobbet, trodde aldrig att dagen skulle ta slut.

Har krupit ner i soffan nu, under en filt med en nybakad bulle och Gevalia daim cappucino, underbart! Tittar på lite klänningar och inväntar Desperate som börjar kl 8. 
Ha en bra kväll! 

Måndag,

Haft en bra måndag?
Min har varit helt okej för att vara måndag.
Jobb 7-16, kändes som att tiden flög iväg där ett tag, hur skönt som helst! Sen iväg på träning, usch jobbigaste intervallpasset det här året, min tränare fick dra upp mig från marken så jag kunde springa. Hej träningsvärk! Känns som att jag inte kommer kunna röra på benen imorrn.

Åkte hem och hamnade framför hockeyn, tack för att Sverige spelade bättre nu än i matchen mot Norge!
Ska snart sova så jag orkar upp imorrn och jobba!
Godnatt! 

Grillmys i lördags

Lägger in två bilder från grillmyset hos Anna i lördags!

French vogue


Söndag,

Sitter och äter frukost framför Pochahontas och ska snart iväg och träna lite. Va och jobbade lite imorse, skönt att vara klar med det nu så man har hela dagen fri. 

Har som vanligt söndagsångest inför en ny arbetsvecka, haha usch vill inte kliva upp tidigt imorgon. Men det är bara att kämpa på, blir skönt när lönen kommer. Brukar ni också få söndagsångest?
 
Ciao!
 

RSS 2.0