mina nyårslöften

Verkar som om dom flesta har skaffat sig nyårslöften, så det kan vara på tiden att göra det nu.

Att sluta äta godis har ofta varit ett av mina nyårslöften,
dock har jag aldrig hållit det hela året. Så nu tänkte jag i alla fall hålla det till sommarlovet, det kommer bli svårt men jag ska försöka klara det.
Ett annat löfte är att jag ska fokusera mer på skolan och ta den på större allvar än vad jag gör nu.

Mitt sämsta nyårs löfte
hade jag för fyra år sedan. Då hade jag och tre av mina kusiner ett löfte om att vi skulle gå ner fem kilo till sommaren. Det är inte hälsosamt när man är 13 år, som jag var då. Visst, jag hade bara de som nyårslöfte för dom hade de och det var inget jag försökte uppnå. Men ändå ganska korkat, jag vet!

mitt 2008

2008 har varit ett år med både uppåt och neråt gångar. Förra nyåret var jätte bra, kanske för att jag spenderade det med några av världens bästa människor och det ska jag göra det här nyåret också. Början av året kastade jag bort på en kille, som inte är värd att nämnas tycker jag. Men jag har även träffat världens bästa kille under årets gång. Första gången vi träffades var i slutet av maj. Det var på en buss på väg ner till stafett-sm i göteborg och den fjärde september blev vi tillsammans.
Jag har även varit på ett jätte roligt träningsläger i torremolinos med min super klubb. Finns många minnen där ifrån. Och brudar tack för en otroligt rolig resa!
Jag sommarjobbade på Gävle hamn med världens bästa elin. Vi hade jätte roligt och dagarna gick fort, lätt värt pengarna!
Jag och mina super bra klubbkompisar madeleine, linn och emelie tåg skol-SM silver på stafetten i september, måste jag ens säga att är ett bra minne?
Det finns många roliga minnen från det här året, jag kan inte nämna alla det blir alldeles för mycket.
Men året har ju haft sina neråt gångar också, jag har haft en inflammation i hälsenan som satt i från april till ungefär september. Jag hade några känningar i den redan i januari, fast i april blev det värre. Det har även hunnit bli en hel del bråk mellan kompisar, av helt onödiga andledningar.

Jag har varit blondin nästan hela året...    men ville ha förändring och färgade det brunt i slutet av september.


Haft roligt på sommarjobbet,


Haft roligt med brudarna


Haft maskerad, och jag lekte spaderdam,


Jag har varit på träningsläger på torremolinos


Skol-SM silver på stafetten, fv. linn, madeleine, emelie &jag


Jag har även börjat blogga och nu kan jag inte sluta för att det är så roligt.


Men fram för allt så har jag träffat världens bäst kille!



Det här är bara några av mina roligaste minnen, finns många fler.

min dag

Hade intervaller vid två tiden, tycker att dom var jätte jobbiga. Sen åkte jag hem och duschade och så. Vid kvart över tre kom emelie och hämtade upp mig, då åkte vi till call-up på utbildningskurs. Emelie gick innan vi ens hade fått börja ringa, skulle ha gjort som henne. Istället stannade jag kvar tills vi skulle ringa. Usch! Jag klarade bara av att sitta där i 40 minuter, sen slutade jag. Jag sa till han som var med oss att det inte var något för mig, sen gick jag. Tänker aldrig mer gå dit, klarar inte av att sitta där och försöka lura på människor saker som är en "bonus". Jag ser det inte som en bonus när man måste betala väldigt mycket för det varje månad. Folk slängde luren i örat och det var någon som trodde att jag tjuvringde, haha. Tänkte ju innan att jag gör allt för pengar, tom sitter och ringer folk för att sälja saker. Men nu vet jag att jag verkligen inte gör allt för pengar, det är inte värt de!
Kom hem för
ett litet tag sen så ska äta nu eftersom jag inte hunnit ätit sen innan träningen och så ska jag ringa älsklingen och se hur han har det i lofsdalen.
Måste leta efter örhängen jag kan ha imorgon, har inte hunnit köpa några men jag har tusentals hemma så det löser sig nog. Ska testa tre-tången också och leta fram mina skor jag ska ha imorgon.


gratis bio


Bli medlem på gratis bio, samla poäng och få gratis biobiljetter, värt att testa. Du får 50 poäng när du blir medlem och om du skriver lindblommalin som värvare får du 25 poäng extra.

081230

Gomorron sötisar!
Idag har jag fullt upp, känns det som. Har intervaller vid två tiden, och jag vet inte riktigt om vi har någon skjuts dit. Min föräldrar jobbar iaf, så i värsta fall måste vi gå dit, och de tar runt en timme. Sen måste jag skynda mig hem från intervallerna och hinna duscha, för jag och emelie ska på utbildningskurs halv fyra, så det blir lite sterssigt. Sen måste jag hämta matildas tretång och åka och handla mat med mamma tills imorron. Sen är det nyårsfix som måste göras idag också.

Igår var jag i stockholm med emelie. Hittade inte så många saker jag vill ha, men köpte i alla fall två t-shirtar och en jeans väst. Vi åt tacos till lunch sen senare tog vi en jätte god smoothie. En rolig dag, men jag fick jätte ont i fötterna.

Kan även säga att jag har en ny favorit film nu, Twilight slog bort a walk to remember från första platsen, som för övrigt har varit min favorit film i ungefär fem år. Så ni som inte har sett den måste se den, den är verkligen super bra!


Köpte dom här i sthlm:
en spets t-shirt med dragkedja i bak från gina, en jeans väst från gina och en t-shirt från cubus.

Ha en bra dag!

twilight

Ska snart till emelie och kolla på twilight. Jag har ju inte sett den än, men alla säger att den är jätte bra så jag har höga förväntningar på den nu.
Imorrn ska vi till stockholm med 07,49 tåget, så jag orkar nog inte blogga något innan och kommer nog hem runt 11 tiden så blir nog inget bloggande då heller. Så vi hörs på tisdag.

chicy

Finns massa söta grejer på chicy som jag vill ha.
Det här söta halsbandet med en rosett, kostar 199 kronor. Ge mig!



Hittade även dom här söta armbanden, när jag tänkte klicka hem dom såg jag att dom inte fanns på lager, lite tråkigt.


kate moss för topshop

Kate moss fortsätter designa för topshop och kollektionen kommer bli större eftersom efterfrågan är så stor att delar av kollektionen sålde slut på 20 minuter.
 Man kommer även kunna köpa accessoarer och underkläder därifrån.
Kul, eftersom hon gör många snygga kläder tycker jag.

lördag

Gick upp tidigt imorse, för älsklingen skulle åka till lofsdalen och jag skulle åka hem ifrån honom. Så det blir nog en lugn dag eftersom jag är jätte trött nu. Tänkte städa rummet nu, sen kolla på förtrollad, som jag fick i julklapp. Kanske tar en promenad senare idag, kan vara rätt skönt.
Ha en bra dag!


armband

Hittade dom här söta armbanden med rosetter på, från Rachel Leigh på accessora. Dom kostar 595 kronor styck, lite för dyrt för ett armband tycker jag, fast söta är dom och det svarta skulle jag inte tacka nej till.


Även de här söta armbandet är från Rachel Leigh och finns på accessora, de kostar också 595. Inget jag skulle lägga pengar på själv, men visst är det sött?

rea på topshop

Ganska skönt att sitta hemma och kolla runt på mellandagsrean på nätet, nu när jag redan har varit nere på stan, då slipper man trängas med alla andra.
Den här söta jackan från kate moss finns för halva priset nu på topshop.
Kostar £75.00 nu och har kostat £150.00.

mellandagsrean

Tog bussen in till stan vid halv 10 imorse och mötte emma och elin vid gina. Sen träffade vi sandra där inne. Köpte lite grejer, kände att min garderob behövde förnyas lite. Åt taco paj på mingel & bar sen.
Nu tänkte jag kolla in rean på nätbutikerna

Dagens:
skinn jacka från carlings, päls halsduk från gina, jeans från gina, tröja från gina, linne under från zara och väskan kommer från wedins (köpt idag)



Väskan kommer från wedins



en svart tunika, en svart klänning med zip i ryggen och två tröjor från gina, väskan kommer från wedins.

Köpte även en glitterspray till håret som jag ska ha på nyår.

.

Ska gå en liten promenad med älsklingen nu sen ska vi kolla film, another cinderella story.




juldagen,

Juldagen idag, nästan ett  helt år kvar till nästa julafton, trist! Men bara ett halv år kvar tills jag fyller 18. Skönt att det är lov ett tag till, har massa saker jag måste hinna med.
Älsklingen kom och överraskade mig halv 11, trodde att han skulle komma senare till mig, så jag låg och sov då, haha. Han fick sin julklapp då och jag fick min. Han fick en parfym från Marc O'Polo av mig. Jag fick ett halsband från snö of sweden, en choklad tomte och polkagrisar, så gulligt av honom!
Han sitter och spelar gitarr nu medans jag lånar hans data, kanske blir det en promenad lite senare. Det är ju så mysigt väder ute nu tycker jag. Men det blir en lugn dag.



Ha en bra dag.


julklapparna

Har kollat på hela fem filmer idag, haha. Hitta nemo, ett päron till farsa firar jul, rocky, ensam hemma 4 och santa baby. Kollade såklart på kalle anka också, det bästa är nog när kalle, musse och långben campar tycker jag.
Har ätit jätte mycket så nu mår jag illa, rätt åt mig som stoppade i mig ännu mer när jag redan var mätt.
Fick nog allt jag hade önskat mig, eller förutom en rosa laptop, men det överlever jag.

fick godis


en kjol från Gina tricot


bad grejs, värmeskydd till håret, vitamin spray till håret och läppglans


gråa strumpbyxor



Present kort på gina tricot och på bio


två par björn borg och ett par vantar


en tidning, filmen förtrollad och en  kalender



en halsduk med bollar


+ pengar, ett navelsmycke, ett silver halsband från swarovski, en guld kedja, sex stycken trisslotter, tränar tights och en smink rengöring.
Tror jag fick med allt nu.

Ha en fortsatt riktigt bra jul!

Julafton!

God jul sötisar!
Har öppnat en julklapp, resten får jag öppna när vi kollar på kalle anka.
Släkten kom nyss hit så snart ska vi äta julbord, älskar julbord de är så gott!
Hittils har jag ätit massa knäck och marsmallowschoklad och kollat på hitta nemo, som var på ettan imorse.



rachel bilson


Några av Rachels söta outfits under året.

nu är det jul igen!

Tänkte kolla på nu är det jul igen som börjar om fem minuter på femman. Har sett den ganska många gånger, men jag tycker att den är mysig så jag kan kolla på den igen.

 Scott Calvin är ingen perfekt pappa och julaftonen blir långt ifrån en succé. Sonen Charlie önskar att han var hos mamma istället. Men mitt i natten ramlar en misstänkt inbrottstjuv ner från taket och han har en röd dräkt på sig och det står en släde med renar på taket. Scott låter sig övertalas av Charlie att ta på sig tomtedräkten och de beger sig iväg på en magisk resa på julnatten. Det visar sig att det var Jultomten som Scott överraskade och när han tog på sig tomtedräkten accepterade han att bli Tomten.

min helg

Var på kryssning i helgen, det var jätte kul! Åkte med cinderella till Riga.
Tog bussen till sthlm i fredags, där mötte vi lina och moster. Båten gick runt 6 tiden, vi åt middag vid 9 tror jag. Innan jag och lina skule gå till hytten och sova så skulle hon köpa nattmat. Då kom en kille i 20-års åldern fram till oss och sa "men där är ni ju", vi hade inte ens sett killen innan, men han var lite smått rolig. 
På lördan kom vi till Riga, gick runt där i ungefär fyra timmar tror jag, fick jätte ont i fötterna och jag hittade inget att köpa där, förutom tuggumi, champagne och kycklingsallad. Men det var mysigt att gå runt där och kolla.
När vi kom tillbaka till båten köpte jag istället en foundation från chanel och ett armband från diddi. Åt julbord på kvällen, de var jätte gott. Sen blev det dans och sånt resten av kvällen, men somnade ändå ganska tidigt, runt tre tiden, medans lina kom tillbaka till hytten vid sex.
Kom tillbaka till sthlm idag vid halv 4, bussen gick vid ungefär 20 över och jag kom hem till Gävle vid halv 8 tror jag. 
Pappa skjutsade mig till älsklingen då, så kollade vi på polar expressen.

Min helg har varit toppen, hur har eran varit?



Lite bilder kommer senare när jag fått dom av lina.

jullov!

Julavslutning idag, så skönt med jullov nu! Nu är halva min gymnasie tid avklarad och jag ser fram emot den resterande tiden. Särskilt när jag har världens bäst klasskompisar!
Nu är det bara fem dagar kvar till julafton, wihi! Fast jag har inte fått in den rätta julstämningen än men det kommer.
Ska på kryssning idag, åker vid halv 12. Ska bli jätte roligt, eftersom lina ska med och henne har jag inte träffat på super länge. Kommer hem på söndag, så då hörs vi då.
Ha en super bra helg sötisar!


Älskar dig oskar! <3

söta lauren conrad


Så här söt var Lauren Conrad på invigningen av dolce & gabbanas nya flagskeppsbutik i Los Angeles.

utmärkelse

Jag fick den här utmärkelse av erika, tack!

Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande! Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu fler vänner fortplanta sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Ge denna utmärkelse till åtta bloggare som i sin tur väljer ut åtta bloggare. 

Kopiera in texten och bilden på deras utmärkelse..


Jag skickar den vidare till de åtta bloggar som följer:
1. lisa
2. mimmi
3. lovisa
4. ida
5. jessica
6. melina
7. sophie
8. sandra

tummen ner

Fick hem min den hära paljettklänningen idag, men kan säga att jag funderar på att skicka tillbaka den. Tummen ner! Den var för stor och såg aningen säckig ut på.
Så jag måste leta efter en ny klänning till nyår och hoppas på att jag hittar någon snabbt så jag kan skicka tillbaka den här. Om jag inte hittar någon får jag göra det bästa av situationen och försöka fixa in den lite så den blir lite mindre. Det blir nog bra.

sista skoldagen,

Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton, längtar!
Sista skoldagen idag, imorrn är det bara avslutning.
Har sovmorron till kvart i 10 idag, skönt. Slutar 20 i två, så det blir en kort dag. Ska vara med älsklingen sen när han har slutat och ikväll blir det gym och intervaller.

Så här ser jag ut idag:
halsduk från h&m, skor från h&m, t-shirt från blå, linne under från h&m

tyck om er själva!

Jag blev utmanad av lisa att göra en lista med fem saker jag gillar med mig själv.

1. jag är oftast positiv och försöker se livet från den ljusa sidan, så ofta det går.
2. jag har lätt för att lära känna nya människor
3. jag är en energifull person (oftast)
4. jag klarar mig bra själv och är inte beroende av någon
5. jag har lärt mig tycka om mig själv.

Jag utmanar mimmi, ida, lovisa, sophie och erika.


mitt internet funkar igen!


Mitt internet funkar igen! Tydligen var det bara nått fel på någon stolpe eller nått. Har känt mig helt isolerad från omvärlden eftersom varken mitt internet eller telefonen funkade, även fast jag bara var utan de i en dag, hahah. Men jag har hunnit med att göra många saker istället, så de är bra.
Blev en kort dag i skolan idag, började 10 i 12 och slutade 10 i 3, könt att vi inte har så mycket saker nu innan lovet.
Ska snart iväg på träning, blir promenad dit och sen promenad hem från träningen.

mitt internet funkar inte!


Sitter i skolan nu, tänkte passa på att säga att mitt internet inte funkar hemma nu och kanske inte kommer funka på hela veckan, jag dör! Så jag kommer inte kunna skriva nått på hela veckan tror jag, och i helgen åker jag på kryssning med mamma, Lina och moster, så jag får väl skriva när jag kommer hem. Men kanske blir att jag får tag på en data där internet funkar så jag kan skriva nått mer inlägg den här veckan.
Nu i veckan borde förresten min paljettklänning som jag klickade hem från halens komma, hoppas jag kan ha den, spännande.
Slutar kvart i ett idag så jag kan ju glädjas åt de iaf.

Så ni får ha en super bra vecka, så hörs vi förhoppningsvis på söndag!

.

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel, vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt."




en ny vecka,


Gomorron sötisar!
Går i skolan från halv 9 till 10 över två. Vi ska redovisa våra projekt idag, usch jag verkligen inte. Vet inte ens hur vårat blev, för vi blev nog inte riktigt klara med det, finns fortfarande saker att ändra på. Har även naturkunskapsredovisning, segt. Efter skolan ska jag va med älsklingen.Blir kanske en promenad till honom från skolan, vem vet.
Sista veckan innan lovet, superskönt!
Ha en bra dag!

färglinser

Vill ni har färgade linser helt gratis?  (gäller dock bara om du är bloggare)
gå in på www.fargadelinser.se
(Klicka på länken bloggare till höger)

gossip girl

Kom nyss hem, har varit ute och gått i en timme, så härligt väder. Ska kolla på gossip girl nu, sen kasnke det blir en liten promenad.

söndag


Fick hem mina dom här skorna från h&m igår.

Kom hem nyss från träningen, gick hem med emelie, tog typ en timme och en kvart tror jag men de va skönt! Ska kolla på the hills snart och baka pepparkakor efter de. Kanske städar rummet också, får se.

Jag är med och tävlar hos  Isa och Diana om en lyxig överraskning! Var med du också!



lördag,

Kevin vann idol igår, grattis! Han är verkligen en värdig vinnare.
Ska snart hjälpa mamma att städa, sen ska vi baka. Såg även att mina skor hade kommit så jag ska åka och hämta ut dom också.
Igår åkte jag pulka för första gången den här vintern, åkte med oskar, de va mys!  
Får se vad jag orkar göra ikväll eftersom jag har blivit ännu mer förkyld och fått mer ont i halsen, sen igår när vi hade klädsimm på träningen, så jag känner mig ganska hängig och så nu. Segt!
Nu är det bara 11 dagar kvar till julafton, jag längtar!

Ha en bra dag!



idol 2008

Vem vinner idol 2008? Själv hoppas jag att Kevin vinner, han är mycket bättre. Ska bli spännande att se.


Tog 9 bussen imorse med moa för att åka och filma lite, kom tillbaka till skolan halv 12. Satt från halv 12 till halv 5 och redigerade, så himlans drygt kan jag lova! Sen kom inte Robert till skolan, som är med i vår grupp, för han hade tydligen ont i huvudet, så vi fick göra allt själva. Har man ont i huvudet så kan man väl ta en huvudverkstablett och sen åka till skolan, eller?
Och ingenting funkade för oss heller, ljudet försvann och datan var jätte konstig. Så spelade vi tydligen över de vi hade filmat så allt de försvann. Höll på att få panik eftersom ingenting funkade som det skulle, på måndag ska vi redovisa vårat projekt och jag har ingen lust att åka till skolan i helgen heller. Så det får bli som det ä r nu, orkar inte bry mig om det längre, blä för projekt!

min dag,

Har varit en stressig dag, vaknade sent så fick skynda mig att klä på mig och så. Så hade vi spanska prov som jag knappt hade pluggat till, bra malin! Jag och moa skulle göra en telefon intervju med reklamombudsmannen men nummret var fel så vi ringde fel och det blev panik. När vi till slut fått tag på reklamombudsmannen så var hon ute och cyklade och hade glömt bort oss,  så nu måste vi göra den imorrn ist, usch. Imorrn har vi ju verkligen inte tid att göra den telefonintervjun för då har vi så mycket annat som måste bli klart, men får klämma in den ändå.

dagens outfit:
tights från Gina tricot, pälsjacka (fuskpäls) från h&m, väska från friis & company, sjal från Christian dior och t-shirt från Gina tricot.

mk & ash



Sitter i skolan nu, börjar snart och slutar runt 4. Har träning senare ikväll.
Ha en bra dag!

081210

Går i skolan i en timme och 40 minuter idag och det enda vi ska göra är att redigera lite, rätt skönt faktist. När jag kommer hem tänkte jag julbaka lite, marshmallowchoklad som finns med i senaste nummret av vr. De lät riktigt gott, så måste ringa mamma så hon handlar hem sakerna som behövs.
Senare ikväll är det träning, får se hur de går eftersom jag har ont.
Förresten nu är det bara 13 dagar kvar(eller 14, beror på hur man räknar) till julafton, ihi jag längtar!

vr & varm o'boy

dagens:
t-shirt från zara, kjol från indiska och tights från gina tricot


Läser senaste nummret av veckorevyn och dricker varm o'boy. Ska snart skriva klart special idrotts läxan vi fick och ikväll blir det mental träning sen ska jag kika på desperate.

tisdag,


Ska snart kila till skolan. Blev inga intervaller för mig imorse som jag skulle ha sprungit, har sjukt ont i mina ben, kan ju knappt gå. De fanns ingen choklad i min lucka på chokladkalendern, istället var det en hsm nyckelring, blä! Jag som var sugen på choklad. En väldigt dålig start på dagen kan jag säga. Men kan glädja mig åt att jag går i skolan från 10 till kvart i 1 idag iaf.

Ha en bra dag!

min nyårsklänning

Har precis klickat hem den här söta klänningen från halens, ska ha den på nyår så hoppas att den passar.
Längtar tills den kommer!

Jag är med och tävlar om en egen vald julklapp hos http://saabiina.blogg.se, gå in och delta du också :)

söta skor


Dom här söta skorna är från vagabond, ge mig!

Gomorron sötisar!
Har skola från halv 9 till 10 över 2. Sen måste jag plugga spanska och har intervaller vid halv 8.

Ha en bra dag!

söndag,

Kom nyss hem från Falun, har varit där och tränat.
Ska snart äta och kolla på gossip girl, sen blir det plugg resten av kvällen.

bilden är från stafett sm, linn & jag.

mys med tjejerna

Firade elin igår, va riktigt mysigt. Först åt vi sen åkte vi och badade jacuzzi.
En lyckad kväll!

elin, matilda & jag


Mys!


Bästa tjejerna!

julbak & julklappsköp

Har bakat pepparkakor och åkt till stan med mamma. Köpte julklappar till mamma, pappa och älsklingen. Köpte också present till elin.
Ska snart baka choklad knäck med mammi, jag älskar att julbaka!

Nu ser du ungefär hur min pälsjacka ser ut emelie, haha.
Dagens:
halsduk från gina tricot, linne från bik bok, jeans från gina tricot, pälsjacka(fusk päls) från h&m och skor från din sko



Pepparkaksformarna och mina snyggt inslagna julklappar + presenten,


malin vill ha

Söta saker, eller hur?


Sitter och dricker varm choklad och kollar på lite saker. Tänkte baka pepparkakor lite senare med mamma. Ska till valbo med mamma och pappa också,  och kolla efter julklappar. Kanske skulle träffa viktoria också, vi får se. Ska fira elin idag, hon har bokat bord så då ska vi ut och äta med ett gäng, sen åker vi och badar jacuzzi.
Kanske skulle träffa älsklingen efter de :)
Ha en super bra dag! de tänker jag ha :)

den som vill leva om sitt liv har inte levt,

Har varit en lång dag, skola 08.30 till 16.20, usch! Åkte och tränade småbarnen med emelie efter skolan, de gick bra fast dom var bara tre stycken så det blev lite tråkigt. Åkte till älsklingen efter, han gjorde mat så mysigt! Vi kollade på idol, jag tycker att alice skulle ha åkt ut och robin skulle ha varit kvar. Sen kollade vi på film, semi-pro den var jätte bra :)
Kollar på tv nu, ska nog sova sen. Ha en bra kväll!

Den som vill leva om sitt liv har inte levt


fredag

Gomorron sötisar!


Topshop

Äntligen helg, men först en lång skoldag, börjar skolan vid halv 9 och går till runt 4. 20 över kommer mamma och hämtar mig på skolan. Så ska jag till valbo och träna småbarn då med emelie. Sen runt 6 hämtar hon mig och skjutsar mig till älsklingen. Så ska vi äta och kolla på idol, tror jag. Det blir mys!
Kastar iväg ett inlägg senare ikväll, ha en bra dag!

Mk & Ash

Lika fina som alltid, eller va säger ni?
Ge mig Mk's hår och klänning, och Ash's clutch.


Hade träningslära & näringslära prov idag, de va 8 stycken A4 sidor, jag höll på att dö, usch!
Ska iväg nu till familjen Brungs och julbaka, det blir mys. Sen blir det gym ikväll :)

dagens

Gomorron sötisar!

Dagens outfit:
skinntights från gina tricot & klänning från London




Har träningslära och näringslära prov idag, önska mig lycka till!

tre månader med älsklingen

Idag var det  tre månader sen jag och oskar blev tillsammans wihi, älskar dig!
Du är världens bästa.




Ha en bra dag!

h&m

Ingen har väl missat att h&m har stor rea?
Funderar på att klicka hem dom här skorna och den här söta t-shirten. Men skorna är snyggare i verkligheten än på bilden.

färgat håret,

Färgade håret igår, försökte få en bra bild på hårfärgen men eftersom mina digitalkameror har slut på batterier så fick det bli med mobilkameran. Håret är lite mörkare än så här.

svar på frågorna

Vad tränar du?
Jag tränar friidrott sen ungefär 8 år tillbaka, tror jag.

Vilket smink använder du dagligen?
Jag använder foundation, lite rouge och läppglans. Kan hända att jag använder mascara, fast det är väldigt sällan.

Favoritgodis?
För tillfället har jag godislöfte, men annars är mitt favorit godis helt klart ljus choklad och på andra plats kommer lakrits.

Hur länge har du bloggat?
Jag har inte alls bloggat länge, lite mer än två månader tror jag, fast jag bloggade förut också men tog en lång paus.

Varför började du blogga?
Först läste jag bara bloggar och tyckte att det verkade kul att skriva om sin vardag och sånt. Så eftersom jag själv tycker att det är roligt att skriva så kände jag att det kunde vara kul att börja blogga, så man får skriva av sig lite.

Värsta bloggen du vet?

Oj värsta bloggen jag vet, jag har ingen aning faktist. Eftersom jag bara läser bloggar som jag tycker är roliga och bra så vet jag ingen som är dålig. Men jag tycker att bloggar där bloggerskan bara klagar på allting är tråkiga och läsa, det blir lixom uttjatat på något sätt när dom bara klagar.

Vilket är ditt favoritdjur?
Mitt favoritdjur är helt klart hund. Men de ska vara en liten hund, jag tycker dom är så gulliga och ser så mysiga ut. Katter är också ganska söta så dom tar andra platsen.

Vilket är ditt favorit land?
Mitt favoritland som jag har varit i är England, där var alla så trevliga och de fanns mycket shopping. Men om jag får säga ett land som jag inte har varit i så är det Thailand, det ser ut att vara så fint där.

Har du börjat köpa julklappar?
Jag har bara köpt en julklapp än så länge, jag börjar få lite panik nu eftersom jag har resten kvar.

Har du lyckats hålla ditt nyårslöfte i år?
Nej det har jag inte, mitt nyårslöfte var att inte äta godis på hela året, men det lyckades inte eftersom jag bara har haft mitt godislöfte sen juli, och jag hann äta massor med godis innan de.

Vilka bloggar läser du?
Jag läser väldigt många bloggar, några av dom jag läser är blondinbellas, wlisa, dresslikeaprincess, byjoanna och idahbjork.

Favoritbloggar?
Har väl ett par favorit bloggar, men måste nog säga blondinbella, wlisa, dresslikeaprincess, byjoanna, idahbjork och fashiontoast.
Det blev ett par, men jag tycker att det är svårt att välja bland dom här superbra bloggarna. Men det finns ju självklart många fler bloggar som jag tycker är bra.

Hur länge har du och din kille varit tillsammans?
På torsdag har vi varit tillsammans i 3 månader, fast vi har känt varandra längre.

Hur bor du? i villa eller lägenhet?
Jag bor i en ganska stor villa med min mamma, pappa och storebror.

Röker du eller snusar du? har du testat?
Jag varken röker eller snusar och jag kommer aldrig börja göra det. Har dock testat men det är aldrig nått jag gör om.

Har du något bra skönhetsknep?
Jag känner mig ganska vilsen bland skönhets grejer och så, så mitt bästa tips är att dricka mycket vatten, sova bra och tvätta ansiktet på morgonen och kvällen med någon rengöring.

frågestund



Gomorron sötisar!
Tänkte passa på att ha frågestund eftersom jag har fått önskemål om de, fråga vad ni vill så svarar jag på det senare idag.

Ha en bra dag!

shenae grimes

Gillar Shenae Grimes outfit som hon hade när hon va i Toronto, snyggt!

studieresa till stockholm

Har varit i stockholm hela dagen på studieresa med klassen. Vi började med att gå på moderna muséet, så himlans tråkigt kan jag lova! sen fick vi äta lunch och så, vid halv 3 åkte vi till dagens nyheter och expressen.


simon, elin, emma, matilda & lisa

elin kling

Sitter och kollar bland elin klings dagens och hittade den här snygga outfiten
Det känns som om hon alltid lyckas, eller vad säger ni?

en av veckans bloggar

Fick nyss reda på att jag blev en av veckans tre bloggar hos camilla
Jätte kul, otroligt gulligt!

första december

Idag är det första december, och vad betyder de? Jo att jag får öppna första luckan på min chokladkalender. Jag har haft en sån varje år sen jag var liten och jag tänker fortsätta med de några år framöver, man blir aldrig för gammal :)

Här är min super coola high school musical chokladkalender som jag fick av min pappa, jag vet att ni är avis nu :)


Min älskling har namnsdag idag, grattis!

RSS 2.0