Firat Elin!

Kom hem från Elin för ett litet tag sedan. Hon fyllde 20 här i veckan så vi firade henne nu. Det bjöds på en jättegod paj, massa frukt, bröd och cheesecake. Mycket gott och trevligt sällskap! Ska tävla imorgon så därför är jag hemma redan. Sitter i sängen med datorn framför James Bond nu, mys!

BTW
Många har frågat vad det är för rosa grej jag har på benet, jag har en inflammation i hälsenan så därför är jag tejpad för att det ska göra mindre ont att springa.

dagens andra.

Har precis bytt om och stressfixat mig, ska iväg till Elin nu som har fyllt 20. Hittade en fin present på stan idag som jag tror att hon kommer gilla, typ första gången jag faktist känt mig nöjd med en present, haha. Måste springa, ha en superkväll!

topp+clutch- Bikbok, shorts- Gina tricot, skor- Jeffrey Campbell, armband- Thomas sabo

dagens.


Jumpsuit- Gina tricot- skor- Converse, skjorta- Bikbok

Lördag

Godmorgon alla fina!
Ligger i sängen och kollar lite tv, är så grymt trött så ligger nog kvar ett litet tag.
Måste iväg till stan och köpa present till Elin, hon har fyllt 20 och jag ska dit ikväll. Hej ute i sista sekunden typ, haha.
Ha en fin lördag fellas! Love


Uppladding


Jorgubbar, vaniljyoghurt, kiwi, äpple, hemmagjord musli
Laddar upp inför jobbet(fick börja kl 10 ist för 7) med den här godigen i soffan framför en film. Och nej jag är inte ett dugg hälsosam av mig, lever typ på godis.. Haha 
Ha en fin kväll!

Tävling hos moonzanna.

Moonzanna har en tävling där man kan vinna valfri grej från miinto, brukar inte ha tur i tävlingar men finns en grymt fin tröja från Gant där som jag verkligen vill vinna så kan ju testa min tur, haha. Den såg så skön ut, typ som att man skulle kunna bo i den. 
Klicka här för att komma till tävlingen om ni också vill vara med och tävla. Lycka till!

Fredagsinspo.


Pics from weheartit, collage by me.
Mintgreen, studded, clutch, summer, jeffreycampbell, black, armband, virkat, beauty, ringar, klocka

Follow me on twitter @lindblommalin & insta @malinlindblom91

Dagens


Klänning- Bikbok, tisha- Gina tricot, skor- Converse, fjädrar- Glitter

Fredag

Godmorgon!
Har precis vaknat, slagit på tv:n och kollar lite på friidrottsEM. Kom hem från jobbet 5 imorse så jag är lite trött nu.
Blir frukost ute i solen alldeles snart och sen lite lätt träning runt tre. Får se vad som händer sen, ikväll blir det iallafall jobb från kl 7.
Ha en superfredag!


har ni någon favorit?

Sitter och klickar igenom lite gamla outfits som jag har på datan, så tänkte kasta upp dom här nu innan jag ska åka iväg och jobba. Vilken är eran favorit?

Grillat today.

Blir grillat till middag idag, så gott! Så nu laddar jag upp inför en jobbkväll med grillat och friidrottsEM. Såg att Eric Amarillo skulle komma till jobbet idag så hoppas på att han kör några bra låtar då. Blir nog en bra kväll!

Lovely.

Har suttit ute i den underbara solen ett tag idag, nu hoppas jag att den är här för att stanna! Haha. Hoppas ni ockås haft fint väder idag!

Dagens- torsdag

Skor- Jeffrey Campbell, shorts+linne- Gina tricot


Godmorgon solstrålar!

Det va riktigt jobbigt att gå upp när klockan ringde, ville verkligen ligga kvar lite längre. Hade en grym dröm som jag ville fortsätta drömma också, haha.
Nu blir det lite frukost framför friidrottsEM innan jag ska möta upp Linda för lite gym, skivstångsstyrka står på schemat. Ska iväg på akupunktur vid 11 och efter de tänkte jag ta och sola lite. Äntligen är det helt molnfritt på himlen, som jag längtat!
Blir jobb ikväll, börjar vid 7 och slutar nog inatt någon gång.
Ha en fin torsdag!


middagstime

Nu blir det lite middag framför friidrottsEM och sen ska jag åka upp och kolla på lite tävlingar. Chefen ringde och sa att jag inte behövde jobba idag för dom valde att bara ha nedervåningen öppen och då behövs inte så mycket personal. Rätt skönt faktist, haha.

Dagens

Solen har äntligen letat sig hit!

Shorts- Gina tricot, skor- Converse, topp- Whitney Port för Bikbok

Wanties- outfit.


Bracelet- Marc by Marc Jacobs, Lipstick- YSL, clutch- Michael Kors, heels- Jeffrey Campbell, blouse- 3.1 Phillip Lim
Lovely, ge mig, wanties, sommar, outfit, älskar, beautiful, vackert, eye candy, lips


Onsdag,

Godmorgon!
Körde på en liten sovmorgon idag, så skönt! Ligger i sängen och kollar på friidrottsEM och funderar på att spendera hela förmiddagen här, ska hämta lite frukost snart bara.
Tänkte träna vid tre tiden och sen börjar jag jobba kl 7. Hoppas det kommer mycket folk, är så tråkigt när det är lite folk på jobbet för då finns det inte så mycket att göra.
Ha en fin onsdag! Love


Puss på er.

Wii haft lite över 1000 läsare idag, förstår inte hur det gick till men det är ju grymt roligt när så många läser så puss på er!
Ska läsa lite bloggar och så sen försöka sova. Godnatt!

Min kväll.

Det blev middag med mammi på Allstar idag, supergott! Åt så mycket att jag mådde något illa när vi åkte hem, känns som att jag ätit upp mig för en hel veckan nu, haha.
Tog en liten joggingtur sen när jag kom hem och nu sitter jag placerad i soffan med en filt och väntar på att National Security ska börja 

Today I'm wearing..

Jeans- DrDenim, skor- Jeffrey Campbell, clutch- Bikbok, linne- Gina tricot


Clothing.

Som jag skrev tidigare så flyttar jag till andra sidan atlanten om mindre än tre månader och jag kan knappast ta med hela min garderob så jag tänkte fota lite grejer som jag typ aldrig använt och lägga ut på tradera. Men börjar med att lägga ut några här innan.

Aldrig använd, lappen sitter kvar, kommer från Rare fashion storlek: 10
Pris: 200

Svart spetsklänning, använd en gång, från Vila, storlek: xs såld
pris: 70

Aldrig använd, från Asos, storlek: 34  såld
Pris: 200

Använd två gånger, från Asos, storlek: 36
Pris: 120


Använd en gång, från Rare fashion Storlek: 8
Pris: 160

Ni kan maila mig om ni har några frågor: [email protected]

Lunchtime!

Träningen gick bra imorse, men kände bara att vi valde lite fel tid att vara inne i gymmet med tanke på att väldigt många hockeyspelare också va inne i gymmet samtidigt. Så står man där med skivstången och några få vikter på, kände sig inte så biffig då.. Haha Men man hade några snyggingar att kolla på iallafall, haha. Mina kära vänner vet ju att jag älskar hockey och hockeykillar, haha. Eller ja, inte älskar men ni fattar.

Städade lite när jag kom hem och nu har jag precis gjort lunch. Blev våfflor med jordgubbar, grädde, jordgubbssylt och chokladsås till, mums! Känns som att jag typ lever för att äta haha, ett under att jag inte rullar fram faktist.

Tisdagsinspo


Pics from weheartit, collage by me
Mintgreen, hair, svart, jeans, shorts, halsband, beauty, studded, clutch, girl, inspo


Tisdag

Godmorgon fellas!
Tog en morgonjogg när jag klev upp och nu sitter jag framför datorn med frukosten. Ska möta upp Linda för dagens skivsstångsstyrka om en timme ungefär och sn tänkte jag städa ur garderoben och lite sånt. Är mindre än tre månader kvar tills jag flyttar till USA så jag kan behöva rensa garderoben lite eftersom jag knappast får med mig allt dit.
Sen blir det middag med mamma, tror vi ska till mitt jobb och äta. Får inte nog av att vara där när jag jobbar så tar mig dit när jag är ledig också, finns ju så god mat där haha. Får se vad som händer ikväll, kanske åker till Elin och dansar lite pole eller så blir det filmmys.
Ha en bra dag, de tänker jag ha!

Fil med vindruvor, havrefras och jordgubbar, kiwi och juice, mums! En bra start på dagen.

Myskväll!

Blir en myskväll i soffan med frukt, Gossip girl och A lot like love. Skön måndag!


Beautifulinspo.

Så fina bilder från Wildfox
 


Dagens

Tröja- Gant, jeans- Vila, skor- Converse


Måndag

Godmorgon solstrålar!
Åh va tråkigt väder det är ute nu, funderar på om solen ens tänkt besöka oss den här sommaren haha.
Har precis klivit upp och tänkte ta en liten morgonjogg nu innan frukosten. Sen tänkte jag cykla upp till stadion och vara där lite på friidrottsskolan. Blir akupunktur vid halv ett och sen träning runt tre.
Hoppas ni får en bra start på veckan! Puss

Bjuder på en bild i min söta pyjamas, haha


I'm not gonna miss you if I fall.

Precis hoppat ut ut duschen efter ett träningspass. Sitter med datan i knät och läser lite bloggar och så. Är så grymt trött nu så har en känsla av att jag inte kommer röra på mig så mycket mer idag. Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/266172/lindblommalin?claim=58v4x57wvaz">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Dagens.


Skor- Jeffrey Campbell stickad och klänning- Bikbok

Wanties- chicy


Pics from Chicy, collage by me
Sitter och klickar runt lite på Chicy nu, dom har ju så mycket fint där. Älskar alla färgerna, grymt sugen på att köpa något.


New- gant


Blev en liten snabb runda på stan och den här mysiga tröjan fick följa med mig hem, från Gant.

Just another day

Godmorgon fellas!
Ja, jag vet att klockan snart är halv 1 så det är väl inte morgon men va kvar på jobbet till 4 inatt så har precis vaknat. Blev rätt mycket folk igår kväll, så det blev en rolig jobbkväll.

Ska snart dra mig ner och äta något men först tänkte jag kolla runt lite på datan och så. Får se vad som händer senare idag, lite springträning är för tillfället det enda som står på schemat. Är lite sugen på att åka ner till stan och köpa en tröja eller något, haha. Aja får se vad som händer, kan va skönt med en slappsöndag.

Off to work!



It's my birthday!

Så idag fyller jag alltså 21 år, gammal jag börjar bli. Hej tjejen med åldetsnoja, haha. Släkten har precis varit här och ätit massa tårta. Mamma hade bakat en tårta men så trodde jag och pappa att den inte skulle räcka så vi åkte och köpte en tårta också. Kan säga att det hade vi inte behövt, är typ lite mer än halva kvar av båda haha. Känns som att jag kommer rulla fram nu, haha har ätit så mycket tårta.
Hade inte önskat mig något, känner att jag har typ de jag vill ha. Men fick en fin systemkamera(blir super när jag flyttar till staterna), pengar, dollar och presentkort på Gant. Väldigt nöjd över presenterna.
Nu blir det lite filmmys med jordgubbar innan jag ska åka till jobbet.


lördagsinspo.


Pics from weheartit. Summer, love, dress, hair, black, marc by marc jacobs, lockar, virkat, shorts, runwaydreamz, lovely, nitar, studded, pink, nails, beauty, klackar
Älskar att klicka runt på den sidan!

Lovinginspo.

Älskar Nastygal, så fina saker där! Lovely.

Midsommarafton och midsommardagen!

Hello fellas!

Midsommarafton
Började dagen med ett intervallpass och efter de följde jag med mamma och pappa ut till deras kompisar i Bönan. Vi dansade runt midsommarstången och så. Runt 3 tiden åkte jag hem till mig med Madeleine, Lilja och Linda, vi plockade blommor och gjorde kransar, grillade, spelade kubb och lite spel innan vi åkte vidare ut till Linkan i Valbo. Va där resten av kvällen och dansade runt en liten midsommarstång som dom hade gjort av hockeyklubbor och cykeldäck, haha. Mysig dag!

Midsommardagen och min födelsedag idag, fyllr 21, usch blir så gammal nu. Haha. Har ätit lite våfflor med grädde och sylt och snart ska jag iväg på träning. Efter den kommer släkten hit, ska äta tårta och så. Sen börjar jag jobba kl 10 ikväll. Hoppas det blir mycket folk!
Ha en grym dag! Puss

I'm back!

Nu är jag tillbaka här på blogg.se. Myshowroom har krånglat så mycket så jag kände att jag ville byta tillbaka nu. Så hoppas att ni följer mig här också!
Puss


RSS 2.0