Sommar!

Det är så skönt att vara ledig! Särskilt när det är bra väder ute, har solat och badat hela veckan, super härligt!
Spelade volleyboll för första gången den här sommaren idag med Emelie, Miccan och några killar, rätt kul även fast vi var kassa.
Midsommaren spenderades med älsklingen hos mina föräldrars kompisar och sen i älsklingens stuga. Det var mys!


Sommarlov!

Är riktigt dålig på att uppdatera nu för tiden, men det är bara för jag har så mycket annnat skoj för mig så jag inte orkar sitta vid datan så mycket.
Igår  var det iaf skolavslutning där kvällen spenderades med klassen och några till hos Emma. Det var mys!
Idag har min bror tagit studenten, så jag har firat honom hela dagen. Kan säga att jag är väldigt avis på hans presenter, men nästa år är det min tur, haha.


söndag,

Dagen har spenderats med mycket sovande, älsklingen, ahlgrens bilar och en ice age glass. En mysig söndag med andra ord!

Igår var jag på Kattis 18-års fest i Maximhuset. Fick medelhavsbuffé och välkomstdrink där, mycket gott! Kan ju berätta att jag lyckades skämma ut mig genom att flasha rumpan  för en hel del folk där, haha. Det var en rolig kväll med roligt folk.

090606

Godmorgon sötisar!

Ska åka till Stockholm vid tolv tiden idag med mamma och pappa, för jag ska dit och tävla. Känner mig inte i form för det men jag hoppas att det går bra ändå. Kommer nog hem runt halv sex tiden. Då måste jag skynda mig och duscha och fixa i ordning mig för halv sju ska jag till Emelie. Sen ska vi på Kattis 18-års fest, det kommer bli jätte roligt! Det var länge sen jag var på paaarty så jag är riktigt taggad, haha.
Nu väntar frukosten nere, så vi hörs senare!

Armband från Nelly

Kom hem från Carro för en liten stund sedan. John och Tobias kom också dit och gjorde oss sällskap. Så vi spelade guitar hero och sjöng singstar, väldigt roligt!

Vill ha dom här tre söta armbandena som finns på nelly. Det är faktist första gången jag kollar på deras smycken, hade inte sett att dom hade de förrän idag. Men det fanns många söta där.

Äntligen fredag!

Kom nyss hem från skolan, vilken lång dag det har varit! Har varit och kollat på borgarskolans filmfestival tidigare idag. Sen har jag ätit lunch med älsklingen på stan och så bjöd han mig på varm choklad efter de, gulligt. Ska äta lite nu och senare ska jag till Carro, och vara med henne, Emelie och Malin. Det blir mys!
Ha en bra fredag sötisar!

Städning,

Min feber och all stress i skolan är borta nu, superskönt!
Tänkte börja städa hela huset snart så att jag får de gjort, sen måste jag försöka rensa min garderob. För den är överfull för tillfället och jag använder knappt en tredjedel av de jag har, dags att börja kasta lite kanske?

Jag och Oskar har varit tillsammans i nio månader nu. Underbart! Älskar dig

RSS 2.0